OCIJENI

Zeodent zubna pasta gdje kupiti

1 pregleda/dan | Objavljeno: 08.04.2024. 20:32

Zeodent zubna pasta sa klinoptilolitnim zeolitom

Riješite se zubnog kamenca i svih problema s desnima!

Zamjenska zubna pasta u prahu za svakodnevnu upotrebu – ZEODENT za dentalnu i oralnu upotrebu najučinkovitije je sredstvo da se riješite zubnog kamenca i svih problema s desnima zauvijek.

Zeolit je aktivirani vulkanski mineral, a Zeodent je sofisticirani proizvod 21. stoljeća, dobiven složenim fizikalnim postupkom prerade zeolita koji djeluje principom ionske razmjene i održavanja optimalnog pH na zubima.

Sprječava postupak gubitka minerala iz zuba.

U potpunosti skida sav plak, uključujući i zubni kamenac. Zubi zato trajno sjaje i Vašem će osmijehu dati poseban šarm.

Zubni kamenac uzrokuje loš zadah
Tvrde i hrapave površine zubnog kamenca su idealno mjesto za razne bakterije.

«Kada su me moji pacijenti upozorili da su korištenjem zeolitnog zubnog praha za dentalnu i oralnu namjenu uspjeli riješiti probleme (zdravstvena ispravnost proizvoda ovjerena i potvrđena u Hrvatskoj i u inozemstvu), odlučila sam sama provjeriti učinkovitost», kaže Mr.sc. Dr. Senka Sabolović, specijalista dent. Oralne medicine i parodontologije iz Zagreba.

Pozvala sam svoje pacijente koji su koristili ZEODENT® (2-3 puta dnevno kroz period od nekoliko tjedana) na kontrolu i bila sam ugodno iznenađena stanjem u njihovim ustima.

Iako su to bili ljudi različite dobi, različitog stanja parodontne bolesti i svi educirani u higijeni, te parodontološki tretirani i stomatološki sanirani, stanje njihovog zdravlja nakon tretiranja ZEODENTOM® bilo je zapanjujuće bolje, bez kamenca, bez zadaha i upale.

Zeodent djeluje i bakteriostatski. Na zubima nije bilo znakova abrazije niti naslaga, ispitivanjem zubnih džepova nije bilo krvarenja ni gnojenja, a samim time ni zadaha. Očito je da se ne radi o mehaničkom djelovanju.»

Za čitatelje Alternativa Newslettera pripremili smo akciju 2+1 Gratis Zeodent, gdje svaki kupac ovog akcijskog paketa dobiva na dar zeolitnu masku za rejuvenaciju lica Rejuvenal.

Jedan komad Zeodenta od 140 ml je dostatan za 6 mjeseci svakodnevne upotrebe. Koristite ga na uobičajen način, kao zamjenu za Vašu dosadašnju zubnu pastu.

Zeodent ima odobrenje Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za svakodnevnu upotrebu, bez ograničenja, pa ga mogu koristiti i djeca.

Zeodent prah se može progutati. Ne sadržava Fluor.

Uz Zeodent prah, u ovoj akciji na poklon dobivate kvalitetnu zeolitnu masku za sve tipove kože - Rejuvenal.

Riječ rejuvenacija znači dubinsko obnavljanje kože lica bez abrazije.

Upotrebom ove zeolitne maske Rejuvenal dobivate efekt istovjetan dijamantnoj mikrodermoabraziji, bez crvenila i otečenog lica.

Sadržaj tube Rejuvenal je dovoljan za 15 tretmana rejuvenacije kod kuće.

Maska je pogodna za sve tipove kože.

Iskustva korisnika Zeodenta®

Svaka 3 mjeseca trebao sam ići kod stomatologa na skidanje kamenca. Postupak je dugotrajan, naporan i mjestimično bolan. Sa Zeodentom® sam u 3 pranja potpuno skinuo kamenac! Ivica Matić, Split

“Prestao sam koristiti bilo kakve zubne paste i usne vodice. Nemam više upalu desni (znao mi je gnoj izlaziti iz desni) i jedino sredstvo koje mi je zaista pomoglo je Zeodent. Klimalo mi se čak 5 zuba i periodički su mi se stvarali gnojni džepovi koji su iziskivali čišćenje kod zubara. Zubi su se prestali klimati, džepova više nemam. Prije mi se znao stvoriti kamenac za samo 7 dana. Koristim Zeodent već godinu dana. Preporučujem svakome.“ Milodrag Marinković, Split

https://bioterra.hr/shop/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI