OCIJENI

Sokovnik hladno prešanje, bio terra, Vlaška 7, Zagreb

0 pregleda/dan | Objavljeno: 15.05.2014. 12:59

Sokovnik za hladno prešanje snage 240 W i brzine od samo 60 okretaja u minuti sa velikim otvorom za namirnice - ubacite cijelu jabuku, krušku, rajčicu... , a također uz dva dodatna sita koje dobijete uz njega možete raditi smoothie-je, te sladoled od zamrznutog voća i povrća u koje možete dodati i orašaste plodove i sušeno voće!


Mehanizam samočišćenja - Sokovnik je potrebno očistiti samo jednom dnevno! Nakon korištenja kroz sokovnik pustite oko 1l vode dok još radi te ga ugasite. Tako može stajati do idućeg korištenja - cijedite voće i povrće cijeli dan uz samo jedno čišćenje sokovnika!



U ulaznom lijevku nalazi se plastični nož koji onemogućava da se rukom dosegne vijak za pešanje. Nož je dovoljno oštar da razreže bilo koje voće uz lagani pritisak guralicom, ali ipak ne toliko oštar da biste se na njega mogli porezati.




ŠTO SVE DOBIJETE UZ VERVITA PRO SOKOVNIK

1. baza
2. posuda za cijeđenje
3. čistač sita
4. sito
5. vijak
6. ulazni lijevak
7. guralica
8. posuda za pulpu
9. posuda za sok
10. četka za čišćenje sita
11. mala četkica
12. sito za sladoled
13. sito sa velikim rupicama za smoothie


Osigurali smo da s lakoćom možete obaviti kupovinu ovog vrhunskog uređaja.

Gdje god stanovali, postigli smo da vam je sokovnik dostupan na više lokacija u Hrvatskoj. Ili još lakše, sokovnik može doći na vaša vrata besplatnom dostavom, narudžbom preko maila ili telefona, ili preko narudžbenice na slijedećoj stranici - dobijete ponudu mailom i uz par razmijenjenih mailova ili telefonski dogovor oko plaćanja sokovnik je za dan-dva na vašoj adresi.

Uz veliko iskustvo sa lakoćom ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da odaberete pravi uređaj.

Prije je za kupnju ovog sokovnika trebalo potegnuti preko granice, kemijati carine, mijenjati adaptere za struju, pribojavati se za servis... a sada, uz VerVita team, sve je tu, nadohvat ruke, transparentno, sigurno i maksimalno jednostavno.



Još brže rješavamo rijetke servisne upite...

...ako je ikad potreban neki dio, telefonom razjasnimo koji, i za dan-dva će biti poštom na vašoj adresi. Ako ste iz Zagreba i dođete do nas, svaki kvar sredimo ili potreban dio mijenjamo za 10 minuta pred vama, uz dragocjene savjete oko održavanja sokovnika ili razmjenu recepata.
Ako ste ikad strepili od servisa kućanskih aparata, cijena servisa i neizvjesnih iščekivanja servisera... rado bi vas potpuno razuvjerili... bolji smo i od Toyota servisa, jer naši servisi su rijetkost, a naplaćujemo samo dijelove - usluga i savjeti su besplatni. Razmišljamo unaprijed... prvi smo u Europi što smo ponudili komplet potrošnog materijala (silikonske brtve + četkica, mijenjate ih sami, po potrebi nakon 12-36 mjeseci), za svega 100kn.



Rezervni dijelovi i servis su osigurani!



Kako bi vam pomogli upoznati najboljeg prijatelja u vlastitom tijelu, izabrali smo dvije vrijedne knjige iz biblioteke UPT koje ćete naći u kutiji sa vašim sokovnikom:

dr. Norman Walker - "Sokovi od svježeg voća i povrća",

prof. A. Ehret - "Ljekovita hrana bez sluzavosti"

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI