OCIJENI

Damiana i kola, proizvod za pse i mačke, bio terra, Stara Vlaška 7, centar Zagreba

0 pregleda/dan | Objavljeno: 22.09.2014. 09:25

Vaš Pas ili mačka trebaju više energije, bezvoljni su, tužni. Imamo pravi proizvod za njih.
Probajte Damiana i kola u tabletama i bit ćete zadovoljni i Vi i Vaši ljubimci.
Proizvod prirodnih sastojaka, deklariran u RH kao dopunska krmna smjesa koji povećavaju energiju, budnost i opću vitalnost.
Tri biljke u ovim tabletama poznate su po svojim sposobnostima poboljšanja budnosti i izdržljivosti pasa i mačaka. Idealno su rješenje u situacijama kada je vašim ljubimcima potrebna dodatna energija ili budnost, kao što su izložbe, rad, razmnožavanje ili bilo koja druga situacija u kojoj je potrebna dodatna vitalnost. Također se mogu koristiti tijekom dugih perioda kada se životinje osjećaju bezvoljno ili depresivno nakon bolesti ili žalovanja.
Sastojci u jednoj tableti:
Maltodekstrin, mikrokristalna celuloza, saharoza, laktoza, Damiana ekstrakt 5:1 (230mg), Kola ekstrakt 4:1 (45mg), Saw Plameto ekstrakt5:1 (45mg), silicijev dioksid, stearinska kiselina, magnezij stearat. Proteini 1,19%; Masti i ulja 1,3%; sirova vlakna 6,7%; pepeo 1,8%
Način primjene: 1 do 2 tablete na svakih 5kg težine 2 sata prije aktivnosti ili svakodnevno ako je potrebno. Pogodno za životinje starije od 8 tjedana.

„Koristim Damianu i kolu u tabletama već neko vrijeme i moram vam reći da nemam preveliku želju promovirati ovaj proizvod a razlog tome je – tablete funkcioniraju! Moji psi natječu se u sportskoj disciplini za koju je potrebna velika izdržljivost i ove tablete stvarno im daju prednost i oni postižu izvrsne rezultate. Puno vam hvala, Dorwest, ali mislim da ću za sada čuvati ove informacije samo između nas. Gospođa Dawe, Thameside.“

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI