Video produkcija i oglašavanje

Kvalitetno on-line oglašavanje kroz kratke, upečatljive video filmove (koje je, po mnogim stručnjacima, jedan od najefikasnijih načina suvremene web komunikacije s kupcima) više nije rezervirano samo za velike firme. Sada si profesionalnu video produkciju i video oglas mogu priuštiti i male obiteljske firme i obrti.

Profesionalno odrađen posao produkcije videa znači izlazak produkcijske ekipe u sastavu snimatelj i novinar na željeno odredište klijenta (najčešće u klijentov poslovni prostor) te snimanje u trajanju do tri sata. Klijent prilikom snimanja sa snimateljem dogovara plan snimanja te okvirni plan montaže snimljenog materijala. Poslovni subjekti često na snimkama žele prikazati kako uspješno obavljaju svoje usluge, što nude iz svog prodajnog asortimana i pohvaliti se poslovnim prostorom. Rječ direktora ili kratak intervju također je odličan dio video PR prezentacije.

Unutar jednog tjedna od snimanja, klijentu se isporučuje video film u trajanju od 1 do 3 minute. Klijent postaje vlasnik video oglasa te isti može samostalno koristiti za svoju prezentaciju - bilo na vlastitoj web stranici, bilo na marketinškim portalima bez ograničenja.

MojKvart.hr svojim klijentima uz profesionalnu produkciju pozicionira video na naslovnicu portala (u trajanju od najmanje mjesec dana) te stranice kategorije i podkategorije u kojoj se nalazi profilna stranica klijenta, kao i na profilnoj stranici na period godine dana.

Za više informacija, slobodno nam se obratite:

Idoneus d.o.o. - portal MojKvart.hr
Korisnička podrška:
tel: 01 / 244 25 25
fax: 01 / 244 25 26

Radno vrijeme: pon-pet 9-17h

Zatražite neobvezujuću ponudu

 • profesionalna video produkcija
 • snimanje poslovnog prostora, prodajnog asortimana, obavljanja usluga, intervjua, i sl.
 • 3 sata snimanja na terenu
 • profesionalna montaža
 • klijent dobiva video klip na neograničeno korištenje
 • pozicioniranje video snimke na naslovnicu najmanje 1 mjesec
 • pozicioniranje video snimke u kategoriju i podkategoriju najmanje 3 mjeseca
 • pozicioniranje video snimke na profilnu stranicu 1 godinu
Zatraži ponudu

Što klijenti misle o nama

 • Otvaranje stranice na portalu bila je dobra poslovna odluka jer smo povečali broj novih pacijenata, ne samo iz kvarta već i iz šire regije. Vrlo je profesionalno napravljen, praktičan za korištenje i daje puno mogučnosti za pristup tržištu.

  Vlatka CiskVeterinarska ambulanta "Ljubimac"
 • Hvala VAM na korisnim savjetima kao i na promociji našeg salona. Vaš web je do sada naš najjbolji marketinški potez... Sve pohvale i samo nastavite tako ! Naše preporuke budućim korisnicima. Sretno!

  Manuela Pall"Studio Larimar"
 • Sa portalom MojKvart surađujem 2. godine. Zadovoljna sam odazivom,indeksacijom na Google-u i uslugom.

  Ljerka VargekKnjigovodstvo "Pro Akti"
 • Sa zadovoljstvom i zahvalnošću mogu reći da uspješno surađujem sa portalom Moj kvart,koji je doprinos mome poslu.

  Sanja MarzicS in Beauty
 • Kako bi približili i pojasnili raznolikost naših usluga pacijentima uključili smo se na portal Moj kvart. To je odličan način na koji ljudi dolaze do korisnih informacija o nama, preporučuju nas prijateljima, rodbini i poznanicima. Povećali smo broj novih pacijenata i podsjetili naše pacijente iz kvarta i šire regije na redovite kontrole i besplatne preglede . To je bila odlična poslovna odluka. Mogućnost pretraživanja po ključnim riječima izvrsno je rješenje, a svakodnevno objavljivanje ponuda omogućuje nam informirati pacijente o novostima u našoj ordinaciji. Portal je profesionalno napravljen, ima velike mogućnosti oglašavanja i iz godine u godinu nudi sve više. Praktičan je za korištenje, a profesionalnost djelatnika olakšava našu dobru suradnju.

  Maja Mimica dr.med.dent.& dr. medStomatološka ordinacija Mimica
 • Izuzetno sam zadovoljna uslugom koju pruža portal Moj kvart. Od kada koristim njihove usluge, imam najbolju poziciju oglašavanja na webu. Također, koncept oglašavanja je napravljen na način da potencijalni klijenti na najjednostavniji način dođu do tražene usluge. Djelatnici Mog kvarta su izuzetno pristupačni i spremni pomoći nama koji se oglašavamo u svakome trenutku. Zasigurno ću i u budućnosti nastaviti koristiti usluge oglašavanja na portalu Moj kvart, jer je to za prirodu mojeg posla, najbolji način oglašavanja, kojeg bi iskreno preporučila svima koji žele oglasiti svoju djelatnost na webu.

  Željka ŠarčevićSudski tumač
 • Zbog desetogodišnjeg odličnog iskustva suradnje s portalom Moj Kvart preporučio bih svim uslužnim djelatnostima oglašavanje upravo preko tog portala zbog jednostavnosti i efikasnosti reklame. Izuzetno sam zadovoljan što mi je Moj Kvart omogućio vidljivost među potencijalnom klijentelom i stvorio prepoznatljivost Autoškole Danko.

  Danko OvničevićAuto škola Danko