OCIJENI

VITALITY DARM ELIXIER

0 pregleda/dan | Objavljeno: 14.06.2012. 11:02

BILJNA LJEKARNA U CENTRU GRADA,VLAŠKA 7
Koncentrat iz 27 ljekovitih biljaka i 12 probiotičkih mikroorganizama za aktivnu zdravstvenu preventivu
Podupire prirodno pročišćavanje i regeneraciju crijeva
VITALITY DARM ELIXIER:
- Pročišćavanje crijeva
- Ojačavanje organizma kod stalnog umora
- Regeneracija stanica, specijalno kože i sluzokože
- Ojačanje obrambenog mehanizma
- Opće poboljšanje zdravstvenog stanja


Zašto VITALITY DARM ELIXIER sadrži probiotičke mikroorganizme?
Probiotički mikroorganizmi su živuće bakterije koje u normalnim uvjetima moraju biti prisutni u mnogim prirodnim živežnim namirnicama. Danas je, međutim, naša prehrana u velikoj mjeri sterilna ili obrađena konzervansima koji zbog konzervirajućeg djelovanja sprečavaju rast svih bakterija – kako patogenih, tako i za čovjeka životno važnih simbionata.
Probiotički mikroorganizmi pozitivno utječu na crijevnu floru koja je često poremećena zbog stresa i pogrešne prehrane. Ova destabilizacija pak ima za posljedicu da se uzročnici bolesti i bakterije truljenja i vrenja prekomjerno razmnožavaju. Ovakvi produkti razgradnje loše utječu na metabolizam - mijenu tvari u organizmu.
Uravnotežena prirodna crijevna flora je za zdravu probavu nezaobilazna. Samo tada je moguće poboljšati prihvat svih vitalnih tvari koje prehranom dolaze u organizam.

Zašto VITALITY DARM ELIXIER sadrži ekstrakte ljekovitih biljaka?
Upotrijebljeni ekstrakti ljekovitih biljaka sadrže ne samo vitamine, minerale i elemente u tragovima, nego prije svega biljne zaštitne tvari, tzv. flavonoide. Flavonoidi su tzv. sekundarne biljne tvari. Tek uz njihovu pomoć vitamini razvijaju svoju antioksidativnu moć. Antioksidanti sprečavaju da agresivni slobodni radikali, koji su proizvod razgradnje našeg metabolizma i u tijelu reagiraju s kisikom, oštećuju naše stanice. Oštećena stanica se mora regenerirati, no to je moguće samo u ograničenom broju. Nakon toga te stanice odumiru ili degeneriraju. Posljedica: mi starimo, odnosno oboljevamo.
Stalna opterećenja crijevne sluznice zbog stresa i pogrešne prehrane doprinose da se u našem tijelu stvaraju prevelike koncentracije slobodnih radikala.

Slobodni radikali:
Oni su «zaslužni» da u našem tijelu dolazi do oksidacije, koja se može usporediti s rđanjem metala. Flavonoidi u VITALITY DARM ELIXIER-u štite naše stanice od tih slobodnih radikala i time od degeneracije stanica i procesa starenja.
Posebno poznate među zaštitnim tvarima su oligomeri proantocijanidini (OPC), sastavni dio koštice grožđa. OPC je 20 puta jači nego vitamin C, a 50 puta jači nego vitamin E u savladavanju slobodnih radikala.
Testovi s VITALITY DARM ELIXIER-om na pacijentima pokazuju da prosječno povećanje imunoloških stanica već nakon tjedan dana iznosi više od 1250%!

VITALITY DARM ELIXIER služi ne samo za izuzetno dobro pročišćavanje crijeva, nego i za izvrsno pokretanje našeg obrambenog mehanizma.

Sastav:
Voda, melasa šećerne trske, probiotski mikroorganizmi, mješavina ljekovitog bilja:
anđeoski korijen (angelika), ananas, bosiljak, fabacee aspalathus linearis, glycyrrhiza glabra, timijan, ekstrakt koštice grejpa, šipak, borovnica, list maline, bazga, ingver, lavanda, mažuran, list masline, anis, oregano, metvica, ružmarin, kadulja, komorač, list crvene djeteline, žutika (berberidaceae), sjeme crnog kima, kopar, ekstrakt koštice grožđa (OPC), gljiva «ling zhi»

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI