OCIJENI

Kokosovo ulje,prirodna hrana

0 pregleda/dan | Objavljeno: 23.02.2013. 00:00

100% prirodno izvorno hladno cijeđeno kokosovo ulje

Kokosovo ulje Santa Maria izrađeno je samo iz kvalitetnih, ručno obranih, svježih i zrelih, organski uzgojenih filipinskih kokosa.

Santa Maria kokosovo ulje je bez kolesterola, bez konzervansa, bez umjetnih okusa, bez kemikalija, bez umjetnih boja, bez dodataka, bez mirisa, nerafinirano, neizbjeljeno, nije hidrogenizirano. Iz tog razloga ima svoj specifičan prirodan okus i miris.

Iako je dokazano da djevičansko kokosovo ulje pomaže ublažiti, olakšati, zaštititi pa čak i izlječiti mnoge bolesti i dalje je ključno za pojedinca da održava zdrav način života, redovito vježba, jede uravnoteženo, jede uravnoteženu prehranu s pravim namirnicma i pije mnogo vode.

Hladno cijeđeno kokosovo ulje, VCO (virgin coconut oil), posjeduje ljekovita svojstva daleko iznad bilo kojih drugih prehrambenih ulja i intenzivno se koristi u narodnoj medicini među azijskim i pacifičkim stanovništvom.

Bogato je zdravim srednje lančanim masnim kiselinama uključujući laurinsku i kaprinsku kiselinu, a neobično je bogato masnim kiselinama kratkog i srednjeg lanca.

Koristi se tisućama godina kao ulje za kuhanje i još uvijek je glavni sastojak u prehrani na tropskim područjima.

Istraživanja su pokazala da prirodna kokosova masnoća u prehrani vodi do normalizacije tjelesnih lipida, štiti protiv uništenja jetre i poboljšava imune sisteme anti upalnih reakcija.

Hladno cijeđeno kokosovo ulje pomaže u apsorpciji vitamina topivih u masti ( A, D, E, K ) i vitamina B. Pomaže u apsorpciji minerala ( Ca, Mg, Fe ). Lako se apsorbira u tijelu i koži, to je hrana iz kokosa, hrana za kožu i može usporiti proces starenja održavanjući kožu zdravom.

Hladno cijeđeno kokosovo ulje ima energizirajući učinak i pomaže boljem radu, ozdravljenju, metabolizmu i zaštiti tijela. Ima antivirusno i imunološko djelovanje. Pomaže pri mršavljenu.

Hladno cijeđeno kokosovo ulje ima protuupalno djelovanje u masaži udova i zglobova. Može pomoći kod gihta, artritisa, reume, bolova u zglobovima, oteklina, uništiti gljivice i pomoći u uklanjanju bradavica. Može stimulirati rast folikula kose masažom tjemena.

Hladno cijeđeno kokosovo ulje također može blokirati štetne utjecaje otrovnih tvari ( kao što su etanol, MSG, aflatoksin, endotoksin E.coli). Može oživiti bolesno tkivo i stimulirati prizvodnju bijelih krvnih zrnaca. Može koristiti u detoksikaciji tijela.

http://shop.bioterra.hr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3090

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI