OCIJENI

Dezodorans krema Lavanda i Eukaliptus u bio terri, u centru Zagreba

0 pregleda/dan | Objavljeno: 09.08.2014. 10:39

Stigao nam je sjajan proizvod hrvatske proizvođačice. Dezodorans krema je bio terra isprobala na dva muškarca koja se jako znoje i zaista djeluje. Krema ne sprečava znojenje ali nema neugodnih mirisa, nema iritacija niti crvenila. Do sada sam osobno isprobala veliki broj prirodnih dezodoransa ali niti jedan nije održao svježinu cijeli dan.
Dezodorans krema ARYA izrađena je od pažljivo biranih prirodnih sastojaka uzgojenih na ekološki način. Ulje smilja, nevena i kamilice, uz vitamin E, regeneriraju osjetljivu kožu pazuha.
Aktivni sastojci dezodoransa ne začepljuju pore kože, ne ostavljaju trag na odjeći te štite od neugodnog mirisa na siguran i prirodan način, i kod pojačanog fizičkog napora i stresa.
Pakiranje je dostatno za korištenje tijekom tri mjeseca. Krema je diskretnog mirisa, a oplemenjena je prirodnim eteričnim uljima.

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI