OCIJENI

Hidrolat lavande

0 pregleda/dan | Objavljeno: 11.04.2024. 16:36

Djelovanje lavande na kožu je izuzetno blago i nježno, a najjednostavniji i najugodniji način njenog korištenja je putem hidrolata.

Hidrolat lavande može se koristiti za sve tipove kože, bilo ona masna ili suha, problematična ili osjetljiva. Najčešća primjena je za reaktivnu kožu sklonu alergijama, iritacijama, crvenilu i osipu. Uz kamilicu, to je prvi hidrolat za kojim ćete posegnuti kada se radi o njezi nježne kože djece i beba.
Lavanda djeluje protuupalno i jako dobro pomaže kod bilo kakve iritacije kože, uključujući različite alergije kao i opekotine. Umiruje kožu, smanjuje crvenilo i ubrzava njenu regeneraciju.

Najjednostavnije korištenje hidrolata lavande je direktnim raspršivanjem na kožu, bez prethodnog razrjeđivanja. U tom obliku možete ga koristiti kao svakodnevni tonik za njegu lica, ali i kao terapiju nadražene kože. Također možete izrađivati obloge ili uživati u aromatičnoj, opuštajućoj kupki.

Izrada prirodne kozmetike za nježnu i osjetljivu kožu ne prolazi bez hidrolata lavande. Upotrijebite ga u malo kompliciranijim tonicima za lice, maskama od bijele gline ili općenito kao vodenu fazu kod izrade emulzija.

http://bioterra.hr/shop/cijena/hi-lavanda-ljekovita-200ml-florihana

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI