OCIJENI

Moj pas se boji drugih pasa, šetlje, grmljavine, putovanja

0 pregleda/dan | Objavljeno: 19.09.2014. 20:55

U bio terri imamo prirodne proizvode firme Dorwest koji mogu pomoći kod razčitih vrsta strahova, kod novih situacija, neželjenih događaja, svega što je novo, stresno ili drugačije za Vašeg kućnog ljubimca.
Mješavina sa Valerijanom organska 30ml
Biljni proizvod, deklariran u RH kao dopunska krmna smjesa, s brzim djelovanjem za umirivanje i kontrolu hiperaktivnosti i anksioznosti. Zahvaljujući koncentriranom i organski proizvedenom ekstraktu tri biljke koji se brzo apsorbira u sustav, ovaj proizvod pruža brzu pomoć bojažljivim životinjama ili kada se nađu u stresnoj situaciji.
Ova tekućina, laka za uporabu, umiruje i kontrolira anksioznost, hiperaktivnost tako da je idealno rješenje u situacijama kada ponašanje izazvano strahom predstavlja problem, kao što su grmljavina, posjeti veterinaru, selidba, putovanje itd. Može se nakapati izravno u usta životinje ili dodati hrani i smanjenje straha trebalo bi biti vidljivo nakon pola sata.
Ovaj proizvod može se koristiti u kombinaciji s Grozničicom i valerijanom u tabletama u izrazito strašnim situacijama. Mačkama je miris mješavine valerijane posebno privlačan i ako nakapate nekoliko kapi na mjesto na kojemu mačka spava ubrzo ćete primijetiti smanjenje anksioznosti te će čak i mačke kojima je inače nemoguće upravljati postaju smirenije i poslušnije.
Sastojci:
Ekstrakti organski uzgojenih biljaka: Valerijana biljka 50%, Valerijana korijen 25%, Imela biljka 25%. Proteini 0,57%, sirova vlakna<0,1%, ulja i masti<0,1%, pepeo 0,5%.
Mačke i manji psi do 10kg Srednji psi od 10-25kg Veliki psi od 25-45kg Jako veliki psi iznad 45kg
1/4 čajne žličice 1/2 čajne žličice 1 čajna žličica 1 i 1/2 čajna žličica
Kapi se daju prema potrebi ali ne više od dva puta dnevno. Treba biti oprezan kod egzotičnih mačaka sa malo tjelesne masti. Pripazite da se staklena pipeta ne slomi.
„Želim se zahvaliti vama i vašem Crufts timu za njihov stručan savjet. Moj border terijer sudjelovao je u programu Safe i Sound Display dva puta na dan i do nedjelje ujutro pokazivao je akutne znakove stresa i anksioznosti, tresao se i uzdisao itd. Cijelo to iskustvo bilo je previše za njega. Mješavina valerijane pomogla mu je i sada je miran pola sata nakon konzumacije i ostaje miran tijekom čitavog dana. Moram priznati da sam bila malo skeptična, ali bila sam spremna probati bilo što da mu pomognem i zahvalna sam na vašoj pomoći. Julia Kenyon, Shropshire.“

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI