OCIJENI

Mješavina za vitalnost, biljni proizvod za pse i mačke u bio terri, Stara Vlaška 7, Zagreb

1 pregleda/dan | Objavljeno: 07.09.2014. 00:00

Biljni proizvod Mješavina za vitalnost možete kupiti u bio terri, Vlaška 7, u centru Zagreba
Ovaj popularni biljni proizvod dodaje se hrani kako bi se održalo optimalno zdravlje pasa i mačaka. Svaki od osam sastojaka ovog proizvoda ima specifično djelovanje na određeni sustav tako da ovaj proizvod pomaže cijelom organizmu.
Ovaj tradicionalni proizvod temelji se na staroj formuli Dorwestova čuvara lovišta i uzgajivača pasa koja je modernizirana sukladno modernom znanju o biljkama i na temelju znanstvenih istraživanja, stoga ne čudi da je ovo izrazito popularan dodatak prehrani radnih pasa. Sve biljke testirane su kako bi se osiguralo da ispunjavaju moderne standarde kvalitete i čistoće i mješavina bilja pažljivo je uravnotežena tako da je pogodna za dodavanje u sve tipove prehrane bez rizika od izazivanja pretjeranog pregrijavanja organizma ili poremećaja prehrane. Ovaj proizvod ne služi kao zamjena za druge biljne tretmane, već se koristi za regulaciju funkcija organizma. Biljke sadrže mješavinu snažnih antioksidanata, nutritivnih elemenata i drugih spojeva koji su nužni za zdravlje – Alga kelp kao izvor minerala koji potiče rast krzna i pigmentaciju, sjemenke celera za gipkost i slobodno kretanje, alfaalfu koja je nutritivni izvor vitamina A, C, E i K, koprivu koja je bogata klorofilom i vitaminom C, ružmarin za probavu i flatulenciju te održavanje zdravlja srca, ljuskice indijskog trputca za zdravlje crijeva i probavu, Ivanje cvijeće za održavanje zdrave kože, bubrega i funkcija mjehura, Divlji jam koji je koristan za održavanje zdravlja crijeva. Ovaj proizvod ne sadrži pojačivače okusa, boje ili konzervanse niti su mu dodani sintetički vitamini ili minerali.

„Ako još niste probali ovaj proizvod, morate to učiniti. Moj stari pas Zeke, koji je najmanje 15 godina star, uzima ovaj proizvod od kada smo ga doveli iz skloništa za životinje, prije otprilike godinu dana. Nije bio najbolje zdravlja, ali ovaj proizvod je to brzo promijenio. Ljudi stalno komentiraju kako mu je krzno gusto i sjajno i ne mogu vjerovati koliko je star. Da barem postoji verzija ovog proizvoda za ljude! Wendy Walden, Rutland.“

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI