OCIJENI

Alga Kelp u prehrani pasa i mačaka, Bio terra, Vlaška 7, Zagreb

0 pregleda/dan | Objavljeno: 17.09.2014. 17:19

Još jedan proizvod britanskog proizvođača Dorwest
ALGA KELP
Biljni proizvod za simptomatsko olakšanje slabog rasta dlake i pigmentaciju te kao pomoć u liječenju pretilosti i olakšanje reumatskih bolova pasa i mačaka.
Ova vrsta Alge kelp ima najviši udio minerala i elemenata u tragovima, što ga čini učinkovitom u poboljšanju rasta krzna i pigmentacije te je čini odličnim prirodnim mineralnim dodatkom prehrani koji osigurava sve potrebne minerale organskog oblika za lakšu asimilaciju. Fukoksantin, pigment Alge kelp, nedavno je identificiran kao spoj odgovoran za pomoć pri gubitku tjelesne mase i ovaj proizvod stoga je učinkovita pomoć u liječenju pretilosti pasa i mačaka ako se koristi u kombinaciji s odgovarajućom dijetom. Dodavanje ekstrakta Alge kelp u ove tablete čini ih jače koncentriranim od ostalih dodataka prehrani na bazi Alge kelp, čime se povećavaju snaga i učinkovitost.

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI