OCIJENI

Jastučići za detoksikaciju u centru Zagreba, bio terra

1 pregleda/dan | Objavljeno: 14.05.2014. 10:06

Jastučiće za detoksikaciju možete kupiti u dućanu zdravog življenja bio terra, Stara Vlaška 7, Zagreb
Na hrvatskom tržištu odnedavna se dostupni 100 posto prirodni biljni proizvodi za detoksikaciju organizma naziva "Forest SAP Sheet" - jastučići koji su odobrili hrvatsko Ministarstvo zdravstva i američka Uprava za hranu i lijekove (FDA), te njemački institut "DIMDI".

Ovaj proizvod je originalan i patentiran u biljnoj medicini i ima vrlo važnu ulogu u Japanskoj medicinskoj nauci, kao kulminacija stečenih stoljetnih znanja i iskustava prenošenih kroz generacije.

O samom proizvodu i njegovim karakteristikama govori Velimir Vlahović, član uprave Vemico Grupe: «U posljednjih nekoliko mjeseci samo u Hrvatskoj ovaj proizvod koristi nekoliko desetaka tisuća ljudi. Proizvod je jedinstven i nemoguće ga je uspoređivati sa sličnim proizvodima.

Radi se o visoko kvalitetnom prirodnom proizvodu koji se lijepi na stopala i pruža cjeloviti tretman tijela. Stopala kao sekundarno srce, sjecište akupunkturnih točaka, završetaka živaca uz ovako kvalitetno odabrano bilje koje djeluje na alfa sustav, oslobađa Vas od stresa, poboljšava koncentraciju, potiče bolje raspoloženje, kreativnost, brže rješavanje problema, vrši detoksikaciju, pospješuje cirkulaciju, reanimira rad stanica, što rezultira podizanjem općeg stanja organizma i nivoa imuniteta, sve u jednom proizvodu i to bez štetnih učinaka i kontra indikacija.
Preporuča se:
- Upotreba od 6 do 8 sati dnevno – može se i povećati ovisno od slučaja do slučaja.
- U početku primjene upotrijebiti nekoliko pakovanja u kontinuitetu, a potom je jako važno da ovaj proizvod koristite kao petodnevni tretman jednom mjesečno za održavanje postignutog stanja.
NAČIN UPOTREBE I KORIŠTENJA
- Izvadite pripravak iz celofanske vrećice i nalijepite stranu sa slovima na adhezivnu traku
- "Sap sheet" nalijepite na oba stopala
- po skidanju "Sap sheeta" oprati stopala toplom vodom

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI