OCIJENI

Proizvodi za sunčanje, Radionica prirodne kozmetike u Bio Terri

0 pregleda/dan | Objavljeno: 13.06.2017. 00:00

Radionice prirodne kozmetike
neobavezne informacije na 01.4840.645

Bio terra nastavlja sa ciklusom radionica Prirodne kozmetike. Naučite se izrađivati prirodnu kozmetiku koristeći samo vrhunske sastojke renomiranih proizvođača.

Radionica "Proizvodi za sunčanje" se sastoji iz dva dijela: teorijskog i praktičnog.

Na teorijskom dijelu ćemo naučiti kako pripremiti kožu za sunce dodacima prehrani i pravilnom prehranom, koje su prednosti i nedostaci sunčanja te kako kožu njegovati nakon sunčanja. Govorit ćemo o biljnjim uljima ploda divlje ruže, čileanskoj malini, čileanskom lješnjaku, pasjem trnu, sezamovom ulju, karanji, buritiju, eteričnim uljima lavande, mandarine i ružinom drvetu, kakao i shea maslacu, hidrolatima ruže, hamamelisa, lavande i nerolija.

Na praktičnom dijelu radionice ćemo naučiti kako izraditi kremu za lice sa zaštitnim faktorom, ulje za sunčanje sa zaštitnim faktorom, maslac za sunčanje sa zaštitnim faktorom, balzam za usne i gel poslije sunčanja.

Broj polaznika je ograničen stoga Vas molimo da rezervirate svoj termin na broj telefona 01.4840.645 ili se javite u Bio Terru, Stara Vlaška 7, Zagreb. Termin održavanja radionica je 10.05.2016. u 17 h u trajanju 4 školska sata.

Voditeljice radionica su Meri Filipović, magistra nutricionizma i fitoaromaterapeut i Snježana Kolobarić, magistra molekularne biologije, profesor biologije i obiteljski aromaterapeut.

Cijena radionice je 150 kn. Sve proizvode koje izradite za vrijeme radionica nosite doma.
Rezervirate svoj termin na broj telefona 01.4840.645 ili se javite u Bio terru, Stara Vlaška 7, Zagreb.

http://shop.bioterra.hr/radionica-proizvodi-za-suncanje.html

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI