Uključite svoju firmu ili obrt

MojKvart je idealno mjesto za pristup Vašim potencijalnim kupcima kroz razrađen sustav marketinških alata. Objavite informacije o svojim proizvodima i uslugama, objavite novosti, akcije, popuste i kupone. To možete samostalno ili koristeći našu korisničku podršku.

Pogodnosti

Ako ste mali ili srednji poduzetnik sigurno dane i noći provodite smišljajući kako da u svoj lokal, salon ili radionicu dovedete nove klijente. Rješenje je jednostavno. Postanite dio najposjećenije hrvatske tražilice - Mojkvart.hr

MojKvart mjesečno posjeti više od milijun (da, 1.000.000) korisnika u potrazi za upravo onim što vi nudite. Svaki četvrti stanovnik Hrvatske koristi našu tražilicu u odabiru frizera, zubara, auto mehaničara, fotografa, slastičara, krojača...

Ne morate nam vjerovati na riječ, pitajte nekog od Vaših kolega koji već koriste naše usluge!

Registrirajte se pomoću online forme ili nas nazovite.

Idoneus d.o.o. - portal MojKvart.hr
Korisnička podrška:
tel: 01 / 244 25 25
fax: 01 / 244 25 26

Radno vrijeme: pon-pet 9-17h

Registracija tvrtke ili obrta

 • uključite se u popis
 • više od 1.000.000 posjeta mjesečno
 • više od 2.000 poslovnih subjekata koji objavljuju svoje ponude
 • iskoristite svoj potencijal! uključite se!
 • pokažite posjetiteljima da ste profesionalni
 • objavite svoje ponude i druge važne informacije
 • povećajte prodaju

Registriraj me

Što klijenti misle o nama

 • Otvaranje stranice na portalu bila je dobra poslovna odluka jer smo povečali broj novih pacijenata, ne samo iz kvarta već i iz šire regije. Vrlo je profesionalno napravljen, praktičan za korištenje i daje puno mogučnosti za pristup tržištu.

  Vlatka CiskVeterinarska ambulanta "Ljubimac"
 • Sa portalom MojKvart surađujem 2. godine. Zadovoljna sam odazivom,indeksacijom na Google-u i uslugom.

  Ljerka VargekKnjigovodstvo "Pro Akti"
 • Kako bi približili i pojasnili raznolikost naših usluga pacijentima uključili smo se na portal Moj kvart. To je odličan način na koji ljudi dolaze do korisnih informacija o nama, preporučuju nas prijateljima, rodbini i poznanicima. Povećali smo broj novih pacijenata i podsjetili naše pacijente iz kvarta i šire regije na redovite kontrole i besplatne preglede . To je bila odlična poslovna odluka. Mogućnost pretraživanja po ključnim riječima izvrsno je rješenje, a svakodnevno objavljivanje ponuda omogućuje nam informirati pacijente o novostima u našoj ordinaciji. Portal je profesionalno napravljen, ima velike mogućnosti oglašavanja i iz godine u godinu nudi sve više. Praktičan je za korištenje, a profesionalnost djelatnika olakšava našu dobru suradnju.

  Maja Mimica dr.med.dent.& dr. medStomatološka ordinacija Mimica
 • Zbog desetogodišnjeg odličnog iskustva suradnje s portalom Moj Kvart preporučio bih svim uslužnim djelatnostima oglašavanje upravo preko tog portala zbog jednostavnosti i efikasnosti reklame. Izuzetno sam zadovoljan što mi je Moj Kvart omogućio vidljivost među potencijalnom klijentelom i stvorio prepoznatljivost Autoškole Danko.

  Danko OvničevićAuto škola Danko
 • Hvala VAM na korisnim savjetima kao i na promociji našeg salona. Vaš web je do sada naš najjbolji marketinški potez... Sve pohvale i samo nastavite tako ! Naše preporuke budućim korisnicima. Sretno!

  Manuela Pall"Studio Larimar"
 • Sa zadovoljstvom i zahvalnošću mogu reći da uspješno surađujem sa portalom Moj kvart,koji je doprinos mome poslu.

  Sanja MarzicS in Beauty
 • Izuzetno sam zadovoljna uslugom koju pruža portal Moj kvart. Od kada koristim njihove usluge, imam najbolju poziciju oglašavanja na webu. Također, koncept oglašavanja je napravljen na način da potencijalni klijenti na najjednostavniji način dođu do tražene usluge. Djelatnici Mog kvarta su izuzetno pristupačni i spremni pomoći nama koji se oglašavamo u svakome trenutku. Zasigurno ću i u budućnosti nastaviti koristiti usluge oglašavanja na portalu Moj kvart, jer je to za prirodu mojeg posla, najbolji način oglašavanja, kojeg bi iskreno preporučila svima koji žele oglasiti svoju djelatnost na webu.

  Željka ŠarčevićSudski tumač