OCIJENI

Reishi gljive - u centru Zagreba, Bio Terra

1 pregleda/dan | Objavljeno: 21.07.2013. 08:59

Ime proizvoda: REISHI, kapsule, dodatak prehrani, EKSTRAKT ORGANIC
Zemlja podrijetla: Kina, Hrvatska
Neto količina: 90 kapsula po 500 mg (=45 g)

Sastojci: suhi ekstrakt Reishi gljive, hipromeloza (kapsule), tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat biljnog podrijetla.

Način primjene: Popijte 2 kapsule dnevno s 2 dl vode (najbolje nakon obroka).

Napomene: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Čuvati od dohvata male djece.

Upozorenja: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporuča se djeci, trudnicama i dojiljama.

Način čuvanja: Čuvati na suhom mjestu, na temperaturi do 25⁰C Kapsule su neutralnog okusa i mirisa, 100% iz biljnog izvora, primjerene i za vegetarijance.

Više od 2000 godina Reishi gljive (Ganoderma Lucidum) su zauzimale prestižno mjesto kod Kineskih medicinskih stručnjaka kao izuzetno ljekovito sredstvo.
Bile su veoma široko korištene u Kineskoj tradicionalnoj medicini. Naziv Reishi odnosno "ling zhi" u prijevodu znači "biljka s duhovnom snagom". Nazivali su je još čudom prirode, drvetom života, lijekom kraljeva, biljkom sreće. Bogati kineski carevi su tražili eliksir mladosti, gljivu koja će produžiti njihov život pun snage, izdržljivosti i zadovoljstva (gerontologija). Zato su još reishi gljivu nazivali i biljkom dugovječnosti, ili pak nebeskom travom.

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI