OCIJENI

Johnny Organic u bio terri

0 pregleda/dan | Objavljeno: 08.05.2015. 11:21

Tko je Johnny?
Johnny je prirodna super hrana za kožu. Prodire izvana prema unutra.
Johnny je prirodan?
Naravno, da jest! 100% je prirodan i slobodan od uobičajenih iritanata, alergena i ostalih gadosti.
Johnny je organski?
Naravno da jest.
Johnny je vegan?
Da! On ne sadrži sirovine životinjskog porijekla i apsolutno je lud za zelenjavom.
Johnny je sirov?
Da! 100% čist i sirov!
Johnny je testiran na životinjama?
Životinje su za grljenje, maženje i paženje. On naprosto mrzi testiranje na životinjama i nikada ne bi učinio takvu gnjusobu.

Novitet na hrvatskom tržištu je kozmetički brend Johnny Organic, superheroj kod kojeg je sve jednostavno - super. Naime, Johnny Organic prirodna je superhrana za kožu koja prodire izvana prema unutra, 100% je prirodan i slobodan od uobičajenih iritanata, alergena i ostalih gadosti.

Organski je i vegan, te ne sadrži sirovine životinjskog porijekla i apsolutno je lud za zelenjavom. Kaže kako su životinje za grljenje, maženje i paženje, pa mrzi testiranje na životinjama i nikada ne bi učinio takvu gnjusobu.

Johnny Organic je i jestiv obzirom da je napravljen od superhrane poput ayurvedske superhrane nime, acai praha, sirovog šećera kokosove palme, ekstra djevičanskog kokosovog ulja, criollo kakao praha, nerafinirane himalajske morske soli i njegujućih regenerirajućih ulja, šipka, kofeina...
U ponudi su trenutno piling za tijelo, piling i maska za lice te šampon i maska za kosu. Piling za tijelo dolazi u nekoliko varijanti: Detox s himalajskom solju, Anti-celulit s kavom te Antioksidant od kakaa. Maske i piling za lice dolaze u dvije varijante, Detox Superfoods i Antioksidant Cacao.

Johnny je bacio svoje čari i na kosu, a trenutno je u procesu kreiranja krema za njegu lica. Unatoč tome što je rođen prije manje od godinu dana u Sloveniji zbog velikog interesa Johnny je krenuo u globalnu ekspanziju. Osim što je jako moćan iznutra Johnnyjevom karakteru se može prišiti i jako zgodna ambalaža izvana.

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI