OCIJENI

Češnjak i Piskavica tablete u bio terri, Vlaška 7, Zagreb

0 pregleda/dan | Objavljeno: 05.09.2014. 10:02

Pas mi kašlje i kiše? Bio terra i Dorwest preporučuju slijedeći proizvod:

Češnjak i Piskavica u tabletama
Prirodni biljni proizvod za pse i mačke za zdrav imunološki sustav, zdravu kožu, za krvožilni sustav i dišni sustav, kao antiparazitski program.

Češnjak im antibiotička, antiseptička i antivirusna svojstva koja su potvrđena modernim znanstvenim studijama te sadrži protuupalne spojeve. Sjeme piskavice također ima protuupalna svojstva.

Uglavnom se koriste za tretiranje manjih infekcija kao što su kožni problemi, ekcema, cistitis i kašalj. Ove snažne tablete češnjaka također se koriste za olakšanje simptoma artritisa zahvaljujući svojim protuupalnim svojstvima. Učestalo se koriste u kombinaciji s proizvodom Miješavina povrća u tabletama (Mixed Vegetable Tablets) s kojim ima sinergijsko djelovanje. Ako se redovito koriste u dozama za održavanje zdravlja, ove tablete povećavaju otpornost ljubimaca na infekcije na način da stimuliraju imunološki sustav.

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI