OCIJENI

Radionica Prirodne kozmetike - Izrada domaćih sapuna hladnim postupkom

0 pregleda/dan | Objavljeno: 22.03.2016. 09:26

Zadovoljstvo nam je najaviti novu radionicu, u sklopu ciklusa radionica Prirodne kozmetike, pod naslovom Izrada domaćih sapuna hladnim postupkom. Naučite se izraditi domaće sapune koristeći samo vrhunske sastojke renomiranih proizvođača.

Radionica "Izrada domaćih sapuna hladnim postupkom" se sastoji iz dva dijela: teorijskog i praktičnog.

Na teorijskom dijelu ćemo naučiti koje su razlike između kupovnih sapuna i onih koje sami izradimo - na način kako su ga izrađivale naše bake. Saznat ćete kako sastaviti svoju recepturu, i dobiti korisne savjete i provjerene recepture, mnoštvo ideja i odgovora na pitanja vezano za izradu sapuna te uz proces saponifikacije, uz korištenje isključivo prirodnih dodataka: ljekovite biljke, glina, med, začini, eterična ulja.

Na praktičnom dijelu radionice ćete vidjeti, od početka do kraja, kako se izrađuje domaći sapun od maslinovog, palminog i kokosovog ulja, uz dodatak ljekovitog bilja i eteričnog ulja.
Broj polaznika je ograničen stoga Vas molimo da rezervirate svoj termin na broj telefona 01/ 4840 645 ili se javite u bio terru, Stara Vlaška 7, Zagreb.
Termin održavanja radionice je u četvrtak 24.03.2016. u 17 h u trajanju 4 školska sata.
O našim radionicama se možete besplatno i neobavezno informirati putem telefona 01/ 4840-645 - naše ljubazno osoblje odgovorit će na sva Vaša pitanja i dvojbe.

Voditeljica radionice je Larisa Mravunac, kemijski tehničar i aromaterapeut.

Cijena radionice je 200 kn.
Podsjetimo još jednom na prednosti domaćih sapuna.
Komercijalno izrađeni "sapuni" su po sastavu zapravo deterdženti, koje smo u zadnje vrijeme prestali koristiti za njegu tijela jer narušavaju pravilno izlučivanje sebuma i regulaciju vlage, te koža postaje suha i dehidrirana. Domaći sapuni se, za razliku od komercijalnih, bez straha mogu koristiti za pranje ruku, lica i tijela, uključujući i intimno područje. Također su zbog blaže ph vrijednosti pogodni i za djecu.
Dobrobiti domaćih sapuna
ne sadrže umjetne mirise, boje, konzervanse, mineralna ulja i ostale štetne sintetske sastojke. Drugim riječima, odabirom sastojaka vi sami odlučujete koje sastojke želite nanijeti preko kože u organizam
proizvodnjom i korištenjem ne zagađujemo niti tijelo niti okoliš
potiče kožu na obnavljanje, na uspostavljanje svoje prirodne ravnoteže
štiti hidrolipidni i kiseli sloj kože
ubrzava prirodnu zamjenu površinskih, odumrlih stanica
sadrži biljna ulja koje koža lako prepoznaje i ugrađuje u svoju strukturu
regulira proizvodnju sebuma
odabirom eteričnih ulja utječete na ugodu prilikom korištenja
i zadnje, ali ne i najmanje važno, izrada domaćih sapuna je izuzetno smirujući, antistresan i ljekovit postupak koji, bez obzira na izgled i učinkovitost sapuna, poklanjate samima sebi

http://shop.bioterra.hr/radionica-prirodne-kozmetike-izrada-domaih-sapuna-hladnim-postupkom.html

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI