OCIJENI

Afa alge, Hrana za mozak, Stres

0 pregleda/dan | Objavljeno: 26.10.2014. 13:44

Afa alge možete kupiti u Bio Terra, Vlaška 7, Zagreb
Jedan od najzanimljivijih i najvažnijih učinaka AFA alge je njegov blagotvorni učinak na živčani sustav, mozak i psihu. Prema dr. Gabrielu Cousensu, vodećem specijalistu holističke medicine iz SAD-a, ta alga aktivira neurotransmitorske sustave koji mogu spriječiti depresiju, poboljšati koncentraciju, jasnoću i izdržljivost uma. Stimuliraju i kreativne sposobnosti te razvoj desne hemisfere, tj. intuitivne i umjetničke crte osobnosti. Isti taj autor bio je svjedok obrnutog procesa Alzheimerove bolesti kod pacijenata koji su redovito uzimali velike količine AFA alge. Također te alge pokazuju blagotvorni učinak kod multiple skleroze, epilepsije, depresije, psihoze, neuroze, mentalne zaostalosti, dječje paralize itd. To je rezultat ne samo činjenice što je AFA alga vrijedno stanično hranjivo, već i što sadrži velike količine neuropeptidnih prekursora koji su vitalno važni za moždanu djelatnost.
Mozak je organ preopterećen našom užurbanom svakidašnjicom. Stres, učenje, nedovoljan odmor, pušenje, alkohol, premorenost, konkurencija u svemu, prije ili poslije uzrokuju pad koncentracije, a da ne govorimo o smanjenoj radnoj sposobnosti. Možda su AFA alge rješenje! Poznata kao eliksir za mozak, ta se alga pokazuje kao supergorivo za živčani sustav. Ona je u stanju napuniti, obnoviti i energizirati umorne stanice.

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI