OCIJENI

Sokovnik Ver Vita, hladno prešanje, sirova hrana

0 pregleda/dan | Objavljeno: 06.04.2013. 16:59

New kid in town... naša bijela VerVita HU-100 dobila je svog crnog brata blizanca. Razlika je samo u boji, no elegancija i sjaj traže i
krpu za prašinu za one koji ga neće koristiti baš svaki dan. Kako se ovaj uređaj ipak kupuje da cijedi svakodnevno, pretpostavljamo da se prašina ipak neće skupljati dovoljno brzo da bude vidljiva...
Sokovnik VerVita :)
(poznat na YouTube kao HUROM sokovnik)
sok_mix

Tajna ...

tajna je u ovoj čaši

mani se kemije i okusi alkemiju

pretvori prirodu u tekuće zlato

prevari starost na izvoru mladosti

stisni, nazdravi životu i uživaj!

Jedinstvena tehnologija hladnog prešanja - izvor uvijek svježih sokova na vašem stolu koji potpisuje VerVita. Unikatni sokovi izražajne arome mogu se dobiti samo hladnim prešanjem. Čarobni recepti i neponovljive kombinacije namirnica kakve niste ni sanjali da idu u sokovnik - sve su to punovrijedni obroci koji ne samo hrane, već preporađaju i čiste tijelo iznutra, dovode ga u ravnotežu. Ovaj kućanski aparat u mnogim obiteljima postao je nerazdvojni kućni ljubimac koji vjerno svakog dana cijedi litru za litrom soka koji život znači.

VerVita sokovnik je već 2 godine sa Vama - uz velik broj zadovoljnih kupaca, i sa još većim povjerenjem vam možemo reći slijedeće: Ovo je sokovnik koji se nabavlja da traje i traje, da radi svaki dan sokove za vašu obitelj, i da se uz njega sa lakoćom i uživanjem cijedite sokove što će vam donijeti nove energije, boje, zadovoljstva, vedrine i vitalnosti u vaš život. Ovo je sokovnik uz kojeg se ne odustaje od izrade sokova, sokovnik koji se ne mijenja za boljeg, sokovnik koji se ne kvari, ne buči, ne troši se, i cijedi sve, baš sve što se u njega ubaci: voće, povrće, zelenje, orašaste plodove... Uz ovaj sokovnik zaljubit ćete se u svježe cijeđene sokove, zaboraviti ćete na kupovne sokove na koje ćete početi gledati kao na loše vino, i reći ćete u najboljoj namjeri onima koje znate a koji još imaju centrifugalni sokovnik... da ga zamijene za VerVitu što prije, i da neće pogriješiti. Ovo nije kineska igračka sa TV reklama što traje godinu dana, ovo je poluprofesionalni uređaj proizveden u Koreji koji će trajati baš kao što smo navikli da traje pećnica frižider... godinama... mnogo godina...vjerojatno i nakon više od 10 godina ovaj sokovnik će se nezaustavljivo pokrenuti da istisne sok iz još jedne kile mrkve.
Cijena sokovnika VerVita HU-100 i HUROM HU-300 je 2.700,00 kn. Dostavu na Vašu adresu putem paketne distribucije DPD je besplatna.
Kako bi vam pomogli upoznati najboljeg prijatelja u vlastitom tijelu, izabrali smo dvije vrijedne knjige koje smo dodali u kutiju sokovnika:
Norman Walker - "Sokovi od svježeg voća i povrća",
i druga njegova knjiga, nama najdraža, " I Vi možete postati puno mlađi"

Naš moto koji dijelimo sa vama je: jednostavnost, pouzdanost, povjerenje, i ono najvažnije ZADOVOLJSTVO



Uz veliko iskustvo sa lakoćom ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da odaberete pravi uređaj. Prije je za kupnju ovog sokovnika trebalo potegnuti preko granice, kemijati carine, mijenjati adaptere za struju, pribojavati se za servis... a sada, uz VerVita team, sve je tu, nadohvat ruke, transparentno, sigurno i maksimalno jednostavno.

Ako ste ikad strepili od servisa kućanskih aparata, cijena servisa i neizvjesnih iščekivanja servisera... rado bi vas potpuno razuvjerili... bolji smo i od Toyota servisa, jer naši servisi su rijetkost, a naplaćujemo samo dijelove - usluga i savjeti su besplatni. Razmišljamo unaprijed... prvi smo u Europi što smo ponudili komplet potrošnog materijala (silikonske brtve + četkica, mijenjate ih sami, po potrebi nakon 12-36 mjeseci), za svega 100kn. Rezervne dijelove imamo sve, i imamo ih i previše... rijetko su nam potrebni. Da nam ne bude dosadno u servisu, predvidjeli smo u našim planovima da za godinu-dvije ponudimo uslugu temeljite obnove i zamjenu svih pohabanih i dotrajalih dijelova za nove, kako bi i nakon 3-5 godina ponovo imali "novi" sokovnik, po želji čak i u drugoj boji!

Model sokovnika: HU-100 ili HU-300?

VerVita_HU-100HUROM_HU-300
Naš osnovni model od 2009 do danas je VerVita HU-100. To je naš omiljeni, daleko najprodavaniji model, s ručkom. (sokovnik teži oko 6kg i praktično je imati ručku kad ga premještamo).
Od jeseni 2011 u našoj ponudi je HUROM HU-300, model bez ručke za one kojima je svaki centimetar važan, nekim kupcima za nijansu ljepši, u biserno bijeloj boji.

Često pitanje, koja je razlika između modela sokovnika HU-100, HU-300 i HU-400?

Evo odgovora: svi navedeni modeli dijele potpuno identične osnovne dijelove (motor, vijak i sito za cijeđenje...) sa minimalnim razlikama u vanjskom dizajnu. Najveća je razlika u tome što HU-100 ima ručku, a HU-300 i HU-400 nemaju. Cijeđenje soka je jednako lagano i kvalitetno bez obzira o kom modelu se radi.

Ima li razlike ako se sokovnik zove VerVita ili HUROM?

Tehničke razlike uređaja nema ni najmanje. Potpuno isti sokovnici u svijetu se prodaju u različitim kutijama pod imenom Oscar 930 Pro, Omega VRT 350HD, HUROM, i samo u Hrvatskoj - VerVita. Razlike su: kutije jezično prilagođene pojedinom tržištu, i naljepnica na sokovniku.

E da, razlika je u tome što je VerVita domaće ime, koje predstavlja proizvode i način zdravog življenja, ime koje na latinskom znači "Proljeće Života". HUROM je pak korejsko ime tvornice sokovnika... koje eto nema neko posebno značenje. Mi u VerViti često znamo reći da pijemo VerVita sokove i to nam dobro pristaje kao ime za svježe cijeđeni sok... ali iskreno, nikad nismo rekli da pijemo HUROM sokove... to nam baš i ne zvuči ni "pitko" ni domaće.

U svijetu vrhunskih sokovnika i blendera želimo da "VerVita" u Hrvatskoj postane ono što je "Gorenje" već desetljećima u svijetu perilica i štednjaka - sinonim za isprobanu kvalitetu, dug vijek uređaja, te lak i dostupan servis. Tako ćete i na HUROM HU-300 sokovnicima iz naše ponude vidjeti naše VerVita naljepnice, sve kako bi nas jednog dana s lakoćom pronašli na webu pod imenom VerVita, za ama baš sve što može zatrebati za vaš sokovnik, za dvije, 5 ili 10 godina, nakon što iscijedite koju tisuću litara soka!.

Još češće pitanje, koja je razlika između modela i generacija sokovnika...?

2009 do sredine 2010 prodavala se prva generacija sokovnika, tada pravi hit u Americi. Iznimna kvaliteta soka i lakoća sokiranja bili su dovoljni za steći svjetsku popularnost, ali bijela plastika sita pucala je nakon 6 mjeseci, i ponekad je kapalo soka uz osovinu na bazu. Svim našim prvim kupcima te serije zamijenili smo besplatno bijela sita za nova, od superčvrstog ULTEM materijala. Svi ti prvi sokovnici davno su prodani i sad nakon par godina vrijedno se vrte i svakodnevno cijede sokove.

Od sredine 2010 do početka 2011 u prodaji je bila druga generacija sokovnika. Novi superčvrsti materijal sita (ULTEM) dolazi standardno, proširen je otvor sita i smanjeno štopanje kod vlaknastog zelenja i praktički bez curenja po bazi.

Od proljeća 2011 u prodaji je zadnja, treća generacija, tek par neprimjetnih poboljšanja na području sigurnosti od dječjih prstiju, i još malo tiši rad.

Od zime 2011 s novom pošiljkom stiglo je još par sitnih poboljšanja: estetske promjena boje nekih elemenata, te novi dizajn posude za pulpu koja je zgodno povećana volumenom za skoro 50%.

Od proljeća 2012 najnovija pošiljka ima dodatno sito za kašice, i još točnije tolerancije sito/vijak s kojima je tekstura soka dotjerana praktički do savršenstva.

Svi modeli, HU-100, HU-300 ili HU-400 uvijek imaju sva najzadnja poboljšanja, koja su primijenjena na sve modele, bez obzira na ime branda ili broj modela. I bez straha od starih primjeraka... radimo sa malim zalihama i u prodaji je uvijek najnovija pošiljka.

Ako ste negdje čuli reklamu za sokovnik sa poboljšanim sitom od najnovijeg ULTEM materijala... to je stara priča, riješena još u lipnju 2010 - otkad su SVA sita u SVIM sokovnicima (od HU-100 do HU-400) poboljšana i izrađena od ULTEM materijala.

Koji god model namjeravate kupiti sada u 2012, budite sigurni da on ima sva poboljšanja, tvornica radi uvijek i isključivo samo najnovije izdanje... starih zaliha jednostavno nema. Uvijek ćete kod nas dobiti svježi sokovnik VerVita HU-100 ili HUROM HU-300 ili HU-400, proizveden prije tek par mjeseci u Koreji, u jedinoj tvornici koja ih proizvodi za cijeli svijet. Pri tome nema ni najmanje razlike u kvaliteti, tvornica ima visoke standarde kvalitete i maksimalno optimiziranu proizvodnju u kojoj su svi sokovnici identični po specifikacijama bez obzira na zemlju u koju putuju.

Još jedno često pitanje, kvare li se VerVita i HUROM sokovnici?

Dvije i po godine i mnoštvo prodanih - a postotak kvara motora s reduktorom je nevjerojatnih 0%! Od svih dosad prodanih sokovnika, niti jedan motor nije pregorio niti stao! Najčešći kvar, bolje rečeno neželjeni događaj, upad je koštice nektarine, drške noža, kuhače, ključeva i raznih drugih čudnih predmeta u otvor sokovnika. Ne bi vjerovali što smo sve našli unutra, i koliko puta smo tješili očajne kupce da se ništa strašno nije dogodilo. Koštica nektarine uzrokuje deformaciju čeličnog dijela sita, sito se samo zamijeni novim... i to je to. Za taj najčešći "kvar" sokovnik ne mora na servis... nazovete bioterra broj ili napišete mail na bioterra7@gmail.com , ispričate što vam se desilo, i za dan-dva novo sito je na vašoj adresi!

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI