OCIJENI

Mješavina povrća za pse i mačke, bio terra, Vlaška 7, centar Zagreba

0 pregleda/dan | Objavljeno: 10.09.2014. 10:58

Mješavina povrća za pse i mačke
Proizvod za simptomatsko olakšanje artritisa, reumatizma, poremećaje kože i bubrega te kao diuretik za poticanje normalne urinarne eliminacije. Koristi se za olakšavanje bolova izazvanih artritisom i olakšavanje kretanja i poboljšanje problema mobilnosti koji su česti među starijim životinjama. Ove table imaju blagi diuretski učinak koji pomaže osigurati i održati normalan protok urina te uspostavljaju kiselo-lužnatu ravnotežu što pomaže u slučaju cistitisa, ali i urinarne inkontinencije i problema u kontroli uriniranja koji se mogu razviti kod nekih životinja nakon sterilizacije ili operacije ili se mogu pojaviti kao jedna od posljedica starenja. Biljke u ovom proizvodu sadrže aktivne tvari koje pokazuju protuupalno, antihistaminsko, antibakterijsko i analgetsko djelovanje, što ih čini učinkovitim u smanjenju iritacija povezanih s mnogim uobičajenim kožnim problemima. Učestalo se koriste u kombinaciji s proizvodom Tablete češnjaka i piskavice s kojim imaju sinergijsko djelovanje.
Proizvod za pse i mačke za bolju pokretljivost zglobova i opću pokretljivost, zdravu kožu i mokraćni sustav
Sastojci: Neto težina: 200tbl (104g)
Laktoza, Saharoza, Potočarka, sjeme Celera, korijen Hrena, Celer biljka, Peršin, Polivinilpirolidol, Metvica, koloidni silicij, natrij škrob glikolat
Sastav: proteini 10,7%, ulja i masti 1,9%, čvrsta vlakna 2,9% i pepel 6,7%
Način primjene: 1-2 tbl na svakih 5-10kg težine dnevno. Može se koristiti neograničeno dugo.
Pogodno za životinje starije od osam tjedana i može se davati skotnim ženkama i ženkama u laktaciji
Čuvati na hladnom i suhom mjestu
Rok trajanja: označen na pakiranju
Proizvođač: Dorwest Herbs LTD., Bridport, Dorset, DT6 4LP, UK

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI