OCIJENI
popust 20%

YASENKA OMNIFLEX, 03.04.-08.04.2023., -20%

Akcija je završila

1 pregleda/dan | Objavljeno: 04.04.2023. 00:00

Posjetite nas u našim ljekarnama Lipa, Malešnica, Ivane Brlić Mažuranić 58 i Samoborska 115b u razdoblju od 03.04. – 08.04.2023. i ostvarite popust od 20% na Yasenka Omniflex.


OMNIflex HYDRA ENERGY – Šumeće tablete

Sadrži kombinaciju aktivnih sastojaka: vitamina C, kalija, magnezija, kalcija, natrija, ekstrakta guarane, ekstrakt ginsenga. Hydra Energy smanjuje umor i iscrpljenost, a preporučuje se i kod nadoknade elektrolita.

Dodatak prehrani koji vraća tijelu izgubljene elektrolite te sadrži standardizirane ekstrakte guarane i ginsenga koji osiguravaju brže stvaranje energije i pridonose boljim sportskim rezultatima. Yasenka Hydra Energy smanjuje umor i iscrpljenost, a preporučuje se i kod nadoknade elektrolita izgubljenih povraćanjem i dijarejom.

OMNIFLEX HYDRA ENERGY šumeću tabletu otopiti u čaši vode. Preporučena doza je 2 tablete na dan.


OMNIflex FLEX VITAL – Tekući dodatak prehrani

Tekući dodatak za bol u zglobovima i održavanje zdrave funkcije hrskavica i kostiju. Sadrži kombinaciju aktivnih sastojaka: kolagena, glukozamina, kondroitina i hijaluronske kiseline.

Flexvital tekući dodatak prehrani sadrži kombinaciju aktivnih sastojaka: kolagena, glukozamina, kondroitina i hijaluronske kiseline koji su prirodno prisutni u tijelu i imaju važnu ulogu u građi i zaštiti vezivnog tkiva. Također sadrži 100% preporučenog dnevnog unosa vitamina C i mangana koji doprinose normalnom stvaranju vezivnog tkiva i održavanju normalnih kostiju te stvaranju kolagena za zdravu funkciju hrskavice.

Uzeti 25 ml jednom na dan. Prije upotrebe promućkati.

https://ljekarne-lipa.hr/do-14-05-2022-yasenka-omniflex/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI