OCIJENI
popust 15%

»EUROMELANOMA DAY« HRVATSKA

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 08.05.2012. 14:33

Uključeni u akciju osvješćivanja šire javnosti o štetnim posljedicama UV zraka na zdravlje i pravilnim načinima zaštite od UV zraka, dana 08. svibnja.2012., Ljekarna Lipa poklanja Vam 15% popusta na cjelokupni asortiman proizvoda za sunčanje:
Vichy, Rougj, Daylong, Avene, Eucerin, Mustela.

Glavna aktivnost projekta je tzv. Dan otvorenih vrata u dermatološkim ordinacijama, kada će zainteresiranim građanima diljem RH biti omogućen besplatan dermatološki pregled. Projekt je medicinski, humanitarni i savjetodavni, a tri su mu glavna cilja: prevencija, obrazovanje i informiranje. Temeljni cilj projekta je rano otkrivanje melanoma što omogućuje uspješno liječenje i visoku stopu preživljavanja. Cilj projekta je osvješćivanje šire javnosti o opasnostima nepromišljenog ponašanja na suncu, o štetnim posljedicama UV zraka na zdravlje i pravilnim načinima zaštite od UV zraka te o važnosti samopregleda madeža. Svi zainteresirani građani moći će se ranije prijaviti za besplatne preventivne preglede, a prijave će se moći izvršiti putem poziva na besplatni broj telefona koji će biti naknadno objavljen.

ljekarne-lipa.hr

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI