OCIJENI
popust 25%

Floridus aroma, -25%

Akcija je završila

1 pregleda/dan | Objavljeno: 07.05.2023. 12:05

Posjetite nas u našim ljekarnama Lipa, Malešnica, Ivane Brlić Mažuranić 58 i Samoborska 115b i ostvarite popust od 25% na Floridus aroma proizvode – proizvodi su na biljnoj bazi bez štetnih sastojaka, ne sadrže parabene ni druge konzervanse i zahvaljujući različitim aktivnim sastojcima dubinski njeguju kožu, pomažu kod određenih tegoba i omogućuju koži da dugo zadrži zdravlje i ljepotu.

FLORIDUS AROMA je obiteljska tvrtka u kojoj su objedinjena dugogodišnja iskustva, znanja i kompetencije s ciljem da se na tržištu ponude prirodni proizvodi za njegu kože i pomoć korisnicima koji imaju alergijske reakcije na konzervanse u kozmetičkim proizvodima ili neke druge tegobe.

https://hr.floridusaroma.com/


Krema sa divljim kestenom sadrži mješavinu čistog eteričnog ulja limuna, biljne ekstrakte divljeg kestena, ružmarina, cvijeta nevena i cinkov oksid koji učinkovito pomažu kod poboljšavanja strukture i jačanja kapilara i vena. Krema se koristi za njegu kože s krhkim venama i kapilarama, za zaštitu zdrave kože. Pomaže kod upale vena i pucanja kapilara, vlaži i hrani kožu bez zatvaranja pora, smanjuje grčeve i osjećaja težine u nogama, ubrzava zacjeljivanje oštećene i upaljene kože.


Ozonirano ekstra djevičansko maslinovo ulje koristi se za zaštitu i njegu svih tipova kože jer prodire u tkivo i oslobađa aktivni kisik te poboljšava cirkulaciju krvi, potiče metaboličke procese i usporava starenje kože. Pošto je jak oksidant i dezificijent pomaže kod njege kože sklone aknama i prištićima, dermatitisu, psorijazi, herpesu, lišajevima, ekcemima, gljivicama na noktima, bolova u mišićima i artritisa.


Krema sa smiljem je izrazito bogate strukture, koja savršeno vlaži, hrani i pomlađuje kožu lica. Potiče mikrocirkulaciju, neutralizira oksidirajuči učinak na proteine i lipide stanica kože, a time i nastajanje slobodnih radikala koji su važan čimbenik u procesu preranog starenja kože. Krema sa eteričnim uljem smilja ima snažna antioksidativna, regenerativna i detoksirajuća svojstva. Kao takva izuzetno je pogodna za osobe s osjetljivom i oštećenom kožom lica.

https://ljekarne-lipa.hr/do-isteka-mjeseca-akcija-25-floridus-aroma/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI