OCIJENI

Nupo proizvodi za mršavljenje

0 pregleda/dan | Objavljeno: 20.03.2013. 14:07

Nupo proizvodi temelje se na ideji novog i pozitivnog pristupa mršavljenju, koji daje korisniku moć da kontrolira svoje kilograme, a tako i izgled svoga tijela. Svaki Nupo dijetalni obrok je punovrijedan lagan obrok, koji se sastoji od samo 115 kalorija

Nupo prehrana se može podijeliti u tri skupine:

− Nupo djietalna prehrana – Nupo Dijetalni napitci i Nupo Dijetalne juhe su hrana za posebne prehrambene potrebe za dijetalnu prehranu bolesnika sa srednje teškom i teškom pretilošću, koja se upotrebljava kao jedini oblik hrane kod vrlo niskoenergetskih dijeta (<800 kcal), a namijenjena je osobama sa indeksom tjelesne mase većim od 30 kg/m2 ili 27 kg/m2, ako su prisutne druge bolesti (visok krvni tlak, dijabetes tipa 2, itd.). Svaki Nupo dijetalni obrok je punovrijedan lagan obrok, koji sadržava samo 115 kcal, a osoba sa 6 porcija dobiva sve vitamine, minerale, prehrambena vlakna koje tijelo treba. Nupo napici ili juhe se pripremaju tako da pomiješamo Nupo u prahu s vodom (2,5-3 dl).

− Nupo zamjena obroka – Nupo Shake u tetrapaku i Nupo pločice služe kao zamjena za pojedinačni obrok, koji se koriste samo za zamjenu jednog do maksimalno dva glavna obroka dnevno (doručak, ručak ili večera). Nadomjestak obroka sadrži oko 200 kcal po obroku i odmah je spreman za konzumaciju.

− Nupo užina – Nupo Snack Bar su hrskave i slatke pločice, s kojima će vaši prekršaji biti manje kobni. Sadrže samo 99 kalorija, ali još uvijek mogu zadovoljiti i najvećeg sladokusca.

ljekarne-lipa.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI