OCIJENI
popust 20%

AKCIJA #pokazise 15.01.-15.02.2022. -20% AVENE CLEANANCE I DUCRAY KERACNYL

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 06.02.2022. 16:56

I MI SMO DIO INICIJATIVE #POKAZISE

Posjetite nas u našim ljekarnama Lipa, Malešnica, Ivane Brlić Mažuranić 58 i Samoborska 115b u razdoblju od 15.01. – 15.02.2022. i ostvarite popust od 20% na liniju proizvoda Avene Cleanance i Ducray Keracnyl koji su namijenjeni koži sklonoj nastanku akne.

Portal estetica.hr u suradnji s hrvatskim dermatolozima, tijekom siječnja i veljače 2022. organizira nacionalnu akciju #pokazise (Pokaži se), posvećenu borbi protiv jedne od najučestalijih kožnih bolesti današnjice – akni.

Akne su jedna od najčešćih kožnih bolesti današnjice i doista su rijetke osobe koje se bar jednom u životu s njima nisu susrele. Najčešće se pojavljuju na licu, a nastaju zbog začepljenja žlijezdi lojnica sebumom. Takvim nakupljanjem nastaju prištići ili bubuljice, kako ih kolokvijalno zovemo. Javljaju se u nekoliko oblika, a najučestalije su takozvane obične ili akne vulgaris koje u najvećem broju pogađaju tinejdžere. No, akne se mogu pojaviti i u svim drugim dobnim skupinama – procjenjuje se da jedan od petero odraslih u dobi između 25 i 44 godine ima akne, a gotovo polovica svih odraslih žena ima blage do umjerene akne. Upravo zbog njihove velike raširenosti, ali i zbog ozbiljnih socio-psiholoških problema koje akne mogu posljedično stvoriti kod pacijenata – pokrenut je projekt #pokazise.

Cilj ove sveobuhvatne, nacionalne kampanje je informiranje i educiranje javnosti o problemu akni, ali i njihova destigmatizacija, te naglasak na važnosti tretiranja ove bolesti od strane dermatologa.

Izvor: ESTETICA.hr

https://estetica.hr/pokazise-besplatni-pregledi-akni-diljem-zemlje/

Vaše ljekarne Lipa, već 25 godina s Vama!

https://ljekarne-lipa.hr/15-01-15-02-2022-akcija-20-avene-cleanance-i-ducray-keracnyl/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI