OCIJENI

6.10. Promocija dr. Huljev mednih proizvoda od 16-19 sati

1 pregleda/dan | Objavljeno: 01.11.2016. 21:29

Pozivamo vas na promociju dr. Huljev mednih proizvoda koja će se održati u našoj ljekarni na Malešnici 6.10. od 16-19 sati.


Znanstvena ispitivanja i istraživanja pčelinjih proizvoda: propolisa, cvjetnog praha i matične mliječi pokazala su velik potencijal i pozitivan utjecaj na razne zdravstvene tegobe i bolesti.

Dr. Damir Huljev svoj je tridesetogodišnji znanstvenoistraživački rad u kojem se bavio organskom kemijom, biokemijom, nuklearnom i analitičkom kemijom, te ekologijom i eksperimentalnom onkologijom, okrunio i u praksi, stvarajući pripravke na bazi pčelinjih proizvoda uz dodatak pomno odabranih vitamina i minerala, koje je zatim godinama osobno proizvodio na zadovoljstvo svojih pacijenata.

Tvrtka NATURAL products prema originalnim recepturama dr. Huljeva danas proizvodi dodatke prehrani pripremljene od najkvalitetnijih prirodnih sirovina iz kontrolirane domaće proizvodnje.

Ovaj asortiman prirodnih pripravaka tvrtke NATURAL products, proizveden prema originalnim recepturama dr. Huljeva, predstavlja jedinstvenu sinergiju prirode i znanosti u misiji očuvanja zdravlja.

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI