OCIJENI
popust 15%

ALLERGOSAN, 01.07.-31.07., -15% Omni-biotic Putovanje, Meta-care Basic 3, Caricol, Caricol-Gastro

Akcija je završila

1 pregleda/dan | Objavljeno: 29.07.2022. 06:00

Posjetite nas u našim ljekarnama Lipa, Malešnica, Ivane Brlić Mažuranić 58 i Samoborska 115b u razdoblju od 01.07. – 31.07.2022. i ostvarite popust od 15% na odabrane proizvode Instituta Allergosan.

Putovanje bez turbulencija - podršku na godišnjem odmoru jer putovanja mogu biti turbulentna– čak i kad se radi o crijevima.

OMNi-BiOTiC® PUTOVANJE

META-CARE® Basic 3

Caricol®

Caricol®- Gastro

Zašto OMNi-BiOTiC® PUTOVANJE? Preko 50% putnika pati od putničkog proljeva koji može imati ozbiljne posljedice – od sindroma iritabilnog crijeva do kronične upalne bolesti crijeva. U oko 10% oboljelih razvijaju se dugotrajni gastrointestinalni problemi. Mnoge osobe svoje kronične crijevne probleme uopće ne mogu povezati s putovanjem na kojem su bile godinama prije.

OMNi-BiOTiC® PUTOVANJE je sinbiotik s 10 klinički dokazanih bakterijskih sojeva koji dokazano djeluje uslijed putničkog proljeva ili proljeva izazvanog infektivnim virusima kod crijevnih i želučanih viroza, kod odraslih osoba i djece starije od 3 godine.

Od zatvora na putovanju pati čak 40% putnika. Uz promjene navika, vrlo često je prisutna i psihološka blokada koja uzrokuje fizičku blokadu, što se često događa kod djece. U ovim slučajevima preporučujemo Caricol® - studije su pokazale da pruža značajno poboljšanje kod opstipacije, nadutosti te bolne i otežane stolice.

Caricol®- Gastro je Caricol® s dodatkom zobi. Znanost je dokazala da djelotvorni polifenoli iz zobi pokazuju učinkovito protuupalno djelovanje. Studije su pokazale da Caricol®- Gastro ima utjecaj na želučane tegobe, poput gastritisa. Oba su 100% prirodni proizvod biološke papaje.

META-CARE® Basic 3 je potpora otkiseljavanju organizma, uz pomoć minerala koji tvore lužnatost i snage divljih biljaka – origana, ružmarina, timijana, komorača i kadulje.

ljekarne-lipa.hr/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI