OCIJENI
popust 15%

ALLERGOSAN, 01.09.-30.09., -15% OMNi-BiOTiC® stress, te OMNi-LOGiC® PLUS i META-CARE® Selen

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 30.09.2022. 12:20

Posjetite nas u našim ljekarnama Lipa, Malešnica, Ivane Brlić Mažuranić 58 i Samoborska 115b u razdoblju od 01.09. – 30.09.2022. i ostvarite popust od 15% na proizvode Allergosan koji dovode do ravnoteže u crijevima i lakšeg nošenja sa stresom nakon povratka s godišnjih odmora i povratka u školske klupe. OMNi-BiOTiC® stress, te OMNi-LOGiC® PLUS i META-CARE® Selen.

Znanstvene studije pokazale su da su najbolja zaštita protiv stresa – zdrava crijeva. Crijevne bakterije imaju veliku ulogu u određivanju možemo li probaviti stres na učinkovit način ili će ostaviti određene posljedice na naše zdravlje i osjećanje.

Istraživanje provedeno u Hrvatskoj uključivalo je 565 sudionika koji su koristili OMNi-BiOTiC® stresspokazalo je da je ovaj sinbiotik donio poboljšanje u 4 aspekta: gastrointestinalnom sustavu, razini energije, koncentraciji i spavanju.

OMNi-LOGiC® PLUS, kao hrana za protuupalne bakterije uz dodatak glukomanana te META-CARE® Selen koji uz selen sadrži ječmenu travu i dodatno detoksicira organizam, važan je dodatak prehrani, posebno u stresnim razdobljima, jer stres vrlo često “napada” i štitnjaču.

ljekarne-lipa.hr/do-kraja-mjeseca-akcija-15-institut-allergosan-3/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI