OCIJENI
popust 20%

M.E.V. Feller, 13.02. - 28.02. -20%

Akcija je završila

1 pregleda/dan | Objavljeno: 13.02.2023. 00:00

Posjetite nas u našim ljekarnama Lipa, Malešnica, Ivane Brlić Mažuranić 58 i Samoborska 115b u razdoblju od 13. – 28.02. i ostvarite popust od 20% na proizvode M.E.V. Feller.


M.E.V. Feller ®

Probifast prašak

M.E.V. Feller® Probifast jedinstven je pripravak bakterijskih kultura prilagođen za djecu i odrasle. Specifičan po FAST MELT tehnologiji brzog topljenja u ustima, omogućuje jednostavnu upotrebu bez dodatnog unosa tekućine uz osvježavajući okus bobičastog voća. Pripremljen je u odgovarajućim dnevnim dozama koje sadržavaju dva soja bakterijskih kultura, Bifidobacterium lactis BL-04 i Lactobacillus rhamnosus BIFOLACTMGG. Svaki od sojeva bakterije djeluje u drugom dijelu crijeva – Bifidobacterium lactis BL-04 prisutne su u donjem dijelu crijeva, a Lactobacillus rhamnosus GG u gornjem čime je omogućena potpora duž cijeloga intestinalnog trakta. Zaštitu bakterijskim kulturama od želučane kiseline pruža patentirana, inteligentna ProTarget® mikroenkapsulirana tehnologija koja osigurava ciljano djelovanje te oslobađanje i kolonizaciju bakterija duž sluznice crijeva. Proizvod sadržava i vitamin D koji pridonosi normalnoj funkciji imunosnog sustava.

Upute za upotrebu
Odrasli i djeca starija od 12 godina: 1 vrećica na dan. Djeca do 12 godina: polovica doze za odrasle osobe. Sadržaj vrećice primijeniti izravno u usta.

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI