OCIJENI
popust 60%

Najbolja blagdanska ponuda - 30 do 60% popusta u Monoklu

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 17.12.2022. 13:40

Krajem godine, kad se kraj s krajem spaja, imamo savršenu priliku samo za vaše oči – častimo vas blagdanskim popustom od 30 i 60% popusta! Vi birate, jedan ili oba popusta, koristite li ih za sebe ili kombinirate s članom obitelji ili prijateljem.

Očekuje vas 30% popusta na prve brendirane dioptrijske okvire ili sunčane naočale i 60% popusta na druge brendirane dioptrijske okvire ili sunčane naočale, iste ili niže cijene. Popust na dioptrijski okvir vrijedi uz kupovinu HOYA naočalnih leća s premium anti-refleksnim slojevima (Hi-Vision LongLIfe, BlueControl ili UV Control) do 24.12.2022.

Popust se ne može kombinirati s drugim akcijama i popustima te ne vrijedi na Monoklove privatne linije dioptrijskih okvira i Centrostyle.

Naručioci naočala ostvaruju pravo na besplatno određivanje dioptrije uz prethodnu telefonsku rezervaciju na željenu lokaciju očne ordinacije.

Počastite se dobrim vidom i izgledom i u Novu godinu uđite s ljepšim pogledom!

http://www.monokl.hr/blog/post/novosti-i-akcije/blagdanski-popust-30-60post

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI