OCIJENI
popust 10%

Radovan Petrović, 03.04.-05.04.2023., AKCIJA -10%

Akcija je završila

1 pregleda/dan | Objavljeno: 04.04.2023. 06:10

Posjetite nas u našim ljekarnama Lipa, Malešnica, Ivane Brlić Mažuranić 58 i Samoborska 115b u razdoblju od 03.04. – 05.04. i ostvarite popust od 10% na Radovan Petrović proizvode*.

Za sve dodatne informacije o proizvodima i stručno savjetovanje, osim kod nas u ljekarnama Lipa, možete potražiti i na stranici https://radovanpetrovic.com/

*akcija ne uključuje Apisan kreme, Laringomed 110 g, Pulmomed 110 g, Apivital Plus, 110 g, sortni med od 240 g


Uro tinktura
Uro tinktura učinkovito djeluje kod svih problema urinarnog trakta. Propolis, koji je u sastavu, djeluje kao prirodni antibiotik, antibakterijski i protuupalno.

Uro tinktura može se koristiti samostalno ili kao potpora klasičnoj terapiji, a mogu je uzimati i dijabetičari. Propolis djeluje kao prirodni antibiotik najšireg spektra i nije rezistentan na većinu bakterija. U sastavu tinkture je i biljka zlatnica, naročito učinkovita kod upala bubrega i mokraćnih putova, te kod tegoba s bubrezima, prostatom i otežanim mokrenjem. List koprive se koristi kod čišćenja bubrega te kao dodatna terapija kod oslabljenog organizma, anemije i čestih mokraćnih infekcija. Tinkturu treba uzimati najmanje 3 mjeseca, a svojim djelovanjem pojačava utjecaj klasične terapije. Odlična nadopuna raznim terapijama i osobama koje ne podnose slatko (med). Može se koristiti i u trudnoći, no sa smanjenim doziranjem uz prethodne konzultacije sa proizvođačem. Korištenje tinkture preporuča se samo odraslima iznad 16 godina starosti.


Apicomplex
Velika količina prisutnog cvjetnog praha koji sadrži obilje vitamina i minerala, aminokiseline i enzime, djeluje stimulirajuće na organizam, te potiče njegov razvoj i samoobranu od infekcija.

Naš najpoznatiji proizvod već više od 50 godina koji u potpunosti potvrđuje izreku žličica meda je žličica zdravlja! Velika količina prisutnog cvjetnog praha koji sadrži obilje vitamina i minerala, aminokiseline i enzime, djeluje stimulirajuće na organizam, te potiče njegov razvoj i samoobranu od infekcija. Izuzetna učinkovitost postiže se apsorpcijom svih aktivnih sastojaka u organizam prirodnim putem kao kod svakodnevne prehrane, a med se može koristiti vremenski neograničeno razdoblje. Vitamin C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, utječe na smanjenje umora i iscrpljenosti, dodatno obogaćuje ovaj proizvod i upotpunjuje njegov blagotvoran učinak na imunološki sustav.


Ulkomed – Med sa sladićem, mentom i kamilicom za želudac
Ulkomed – Med sa sladićem, mentom i kamilicom za želudac, sadrži cvjetni prah i sladić koji imaju iznimno djelovanje na sluznicu želuca te brzo i učinkovito pomažu kod čira probavnog trakta i gastritisa.

Ulkomed – med sa sladićem, mentom i kamilicom za želudac sadrži cvjetni prah i sladić koji imaju iznimno djelovanje na sluznicu želuca te brzo i učinkovito pomažu kod čira probavnog trakta i gastritisa. Sladić sadrži triterpenoide i fenole, koji imaju snagu blokiranja nekontroliranog rasta stanica (rak), te nekoliko spojeva učinkovitih u liječenju čira, uključujući glicirizinsku kiselinu. Sladić se primjenjuje i kod ulkusa želuca i dvanaesnika, zbog njegova protuupalnog i spazmolitičnog učinka, te regulacije pretjeranog lučenja kiseline u želucu. Kamilica ima protuupalni učinak, ublažava nadražaj sluznice, smanjuje nadutost i grčeve u želucu. Menta potiče lučenje želučanih enzima te regulira probavu. Kod teških slučajeva molimo kontaktirajte proizvođača ili ljekarnika zbog nadopune terapije, naročito kod infekcije bakterijom Helicobacter pylori. Uz terapiju se obavezno pridržavati dijetne prehrane!

http://ljekarne-lipa.hr/20-12-22-12-2021-akcija-10-dani-radovana-petrovica/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI