OCIJENI
popust 15%

ALLERGOSAN, 01.11.-30.11., -15% OMNi-BiOTiC® 10 AAD, te OMNi-LOGIC® IMMUN i META-CARE® Miran San

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 28.11.2022. 08:35

Posjetite nas u našim ljekarnama Lipa, Malešnica, Ivane Brlić Mažuranić 58 i Samoborska 115b u razdoblju od 01.11. – 30.11.2022. i ostvarite popust od 15% na odabrane proizvode Allergosan – OMNi-BiOTiC® 10 AAD, te OMNi-LOGIC®IMMUN i META-CARE® Miran san.

Znanstvene studije pokazale su da su najbolja zaštita protiv stresa – zdrava crijeva. Crijevne bakterije imaju veliku ulogu u određivanju možemo li probaviti stres na učinkovit način ili će ostaviti određene posljedice na naše zdravlje i osjećanje.


Za koga je META CARE® Miran san prikladan?
Miran san je od velike važnosti i za organizam i naše psihičko zdravlje. META-CARE® Miran san sadrži ekstrakte biljnih tvari pasiflore, matičnjaka, hmelja, ashwagandhe i šafrana. Melatonin u ovom proizvodu doprinosi skraćenju vremena potrebnog da zaspite. Osim toga, ovaj dodatak prehrani sadrži cink koji doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji i štiti stanice od oksidativnog stresa.

Kako djeluje META CARE® Miran san?
Doprinosi skraćenju vremena potrebnog da zaspite (melatonin)*

Doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji (cink)

Doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa (cink)

*Koristan učinak postiže se uzimanjem 1 mg melatonina kratko prije spavanja (1 kapsula)

Kako se uzima META CARE® Miran san?
Uzmite 1 x dnevno 1 cijelu kapsulu navečer, neposredno prije odlaska na spavanje, s malo tekućine.

Upozorenja: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 12 godina. Izbjegavajte uzimanje drugih dodataka prehrani koji dodatno sadrže cink. Iskoristiti u roku od 3 mjeseca nakon otvaranja pakiranja. Proizvod osjetljiv na vlagu. Priloženu vrećicu za upijanje vlage ne vaditi iz bočice. Priložena vrećica za upijanje vlage nije prikladna za konzumaciju. Sadrži ashwagandhu, pasifloru, hmelj i šafran.


Za koga je OMNi-BiOTiC® 10 AAD prikladan?
Sinbiotik uz antibiotik

Primarna funkcija antibiotika je da unište bakterijske uzročnike bolesti. Međutim, istovremeno, antibiotici oštećuju dijelove crijevne sluznice i uništavaju naše stalno prisutne dobre bakterije. Na taj se način opasni mikroorganizmi i njhovi toksini mogu brzo razmnožavati i, između ostalog, prouzročiti ozbiljnu dijareju, tzv. antibioticima asociranu dijareju.

Antibioticima prouzročena dijareja popraćena je s grčevitom boli i s više od tri stolice dnevno, pri čemu je stolica vrlo mekana do tekuća, povećane količine. Ove tegobe mogu se javiti odmah, ali i tjednima nakon uzimanja antibiotika.

Kako djeluje OMNi-BiOTiC® 10 AAD?
OMNi BiOTiC 10 AAD® sadrži 10 posebno odabranih bakterijskih sojeva koji nastanjuju crijeva od početka do kraja.

Svaki put kad se uzmu antibiotici raznolikost bakterijskih sojeva u našim crijevima se smanjuje. Velika raznovrsnost crijevnih bakterija je više nego potrebna kako bi crijeva neometano mogla obavljati svoje zadatke važne za naše zdravlje (npr. razgradnju, apsorpciju i formiranje nutrijenata, proizvodnju imunosnih stanica, opskrbu energijom).

Stoga, svaki put kad trebate uzeti antibiotike, podržite svoja crijeva posebno izabranim bakterijskim sojevima prisutnim u sinbiotiku OMNi-BiOTiC® 10 AAD!

Kako se uzima OMNi-BiOTiC® 10 AAD?
Tijekom antibiotske terapije 2x dnevno 1 vrećicu OMNi BiOTiC 10 AAD® (5 g) umiješati u 100-200 ml vode, pričekati vrijeme aktivacije 1 minutu, ponovno promiješati i popiiti. Djeca do 3. godine uzimaju pola preporučene doze. Preporučuje se popiti na prazan želudac.

Nakon antibiotske terapije preporučuje se uzimati 1 vrećica dnevno najmanje 14 dana.

Idealno bi bilo da postoji razmak od najmanje 1 sat između uzimanja OMNi BiOTiC 10 AAD® i antibiotika.

Prikladan je za djecu od navršene 1 godine, s preporukom uzimanja pola dnevne preporučene doze do navršene 3. godine.

Preporučuje se uzimati OMNi BiOTiC 10 AAD® na prazan želudac. Ako ga uzimate 2 x dnevno, preporuka je uzeti ga prije doručka i prije večere.

Savjeti kod uzimanja:
Ako patite od intolerancije na fruktozu, savjetujemo Vam produžiti vrijeme aktivacije na najmanje 30 minuta. Tijekom ovog vremena bakterije metaboliziraju sve fruktooligosaharide (FOS). Na ovaj način fruktoza ne dostiže do crijeva.


Za koga je OMNi-LOGiC® IMMUN prikladan?
Osim zadataka kao što su probava hrane i eliminacija neprobavljivih supstanci, naša crijeva imaju veliko značenje za naš imunosni sustav. Oko 80% imunosnih stanica nalazi se u crijevima. Naš organizam i bakterije koja ga nastanjuju čine simbiozu tijekom cijelog našeg života. Međutim, na ovu vezu može se negativno utjecati pogrešnom prehranom, trajnim stresom, manjkom sna ili uzimanjem lijekova. Tada prirodna ravnoteža kolonizacije “dobrih” i “loših” bakterija može izmaknuti kontroli i naša crijevna barijera, crijevna sluznica, postaje propusna za toksine, alergene i strane mikroorganizme – naša imunosna obrana je oslabljena.

Određene bakterije u crijevima, uglavnom bifidobakterije i laktobacili proizvode, između ostalog, i butirate (soli butanske kiseline, kratkolančane masne kiseline) koje su primarni izvor energije za naš crijevni epitel. Ukoliko je ovaj epitel dobro opskrbljen, može obavljati svoje različite funkcije, koje uključuju apsorpciju hranjivih tvari kao i obranu od toksina i patogena. Ako razine butirata padnu, događa se promjena na crijevnoj sluznici i naša crijevna barijera je oslabljena.

Kako djeluje OMNi-LOGiC® IMMUN?
OMNi-LOGiC® IMMUN nudi izvor hrane za razmnožavanje bifidobakterija i laktobacila – uglavnom rezistentni škrob, kao i vrijedne vitamine, minerale i elemente u tragovima, kako bi se održala normalna funkcija imunosnog sustava.

Sadrži vitamine B skupine (vitamini B2 i B3) koji doprinose, između ostalog, očuvanju normalnih sluznica. Kalcij doprinosi normalnoj funkciji probavnih enzima, a vitamin D i cink doprinose normalnoj funkciji imunosnog sustava.

Kako se uzima OMNi-LOGiC® IMMUN?
Kako se uzima OMNi-LOGiC® IMMUN?

3 x dnevno 5 g praha (5 g = 1 poravnata mjerna žličica) umiješati u 2 dl vode/soka itd., promiješati i odmah popiti (vrijeme aktivacije nije potrebno). Naš savjet: Započnite s 1/2 mjerne žličice dnevno i svaka 3 dana povećavajte za još 1/2 mjerne žličice, jer trebate prvo omogućiti razmnožavanje bakterija kojima želite napraviti dobro.

Savjeti kod uzimanja:

Kombinacija dodatka prehrani OMNi LOGiC IMMUN® sa znanstveno dokazanim sinbiotikom OMNi-BiOTiC® 6: 6 visokoaktivnih bakterijskih sojeva u sinbiotiku OMNi-BiOTiC® 6 razmnožavaju se i koloniziraju crijeva od želuca do rektuma.

ljekarne-lipa.hr/do-kraja-mjeseca-akcija-15-institut-allergosan-3/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI