OCIJENI
popust 30%

PARUSAN, 16.12.2022.-16.01.2023., -30%

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 16.01.2023. 07:20

Posjetite nas u našim ljekarnama Lipa, Malešnica, Ivane Brlić Mažuranić 58 i Samoborska 115b u razdoblju od 16.12. – 16.01.2023. i ostvarite popust od 30% na Parusan proizvode za njegu kose!

Kako bi se ciljano suzbio problem s kosom, svakako je važno najprije pronaći uzrok problema. U najčešće uzroke problema s kosom spadaju na primjer nedostatak željeza, stres, hormonski poremećaji, bolesti štitnjače i nedostatna prehrana, ali i štetne tvari u zraku, učestalo pranje kose, agresivni šamponi, trajne frizure, boje za kosu, itd.

Gubite li do 100 dlaka na dan, nema razloga za brigu – radi se o normalnoj pojavi u ciklusu dlake, od njezinog rasta pa do ispadanja. No, ako po cijeloj glavi izgubite više dlaka od navedenog, a kosa općenito gledajući postaje tanja i slabija, može se raditi o difuznom ispadanju kose.

Za razliku od nasljedno uvjetovanog kružnog ispadanja kose, ovdje postoji niz mogućih razloga za ispadanje.
U razloge spadaju npr.:
• hormonske oscilacije nakon poroda
• hormonske oscilacije u menopauzi
• uzimanje lijekova
• stres
Dobra vijest kod difuznog ispadanja kose je da se radi o reverzibilnom, tj. povratnom procesu.
Drugim riječima: Izliječi li se uzrok ispadanja, ono u pravilu prestaje.

Poticanje rasta dlake – u 2 koraka:

U kliničkim testovima s našom djelatnom tvari dokazano je da se nakon samo tromjesečne primjene puno više folikula dlaka nalazilo u aktivnoj (anagenoj) fazi rasta. Rezultat koji pozitivno utječe na gustoću kose. Biotin i L-arginin dodatno jačaju korijen dlake. Urea, vitamin E i pantenol opskrbljuju dlaku vlagom, njeguju je i daju joj zdrav izgled i sjaj.
Uzimate li ga redovito, u prve pozitivne rezultate uvjerit ćete se već nakon tri mjeseca!


Korak 1
Stimulirajući šampon
Preporučena primjena:
Utrljajte stimulirajući šampon Parusan, ostavite 2-3 minute na vlasištu i potom temeljito isperite – za svakodnevnu primjenu.


Korak 2
Energizirajući tonik
Preporučena primjena:
energetizirajući tonik Parusan utrljajte nježno u vlasište nakon pranja kose. Ne ispirati. Ostaviti da se osuši, a potom kosu frizirati kao uobičajeno.

https://ljekarne-lipa.hr/do-16-01-2023-akcija-30-parusan-samponi/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI