OCIJENI

Zaštitite sebe i svoju obitelj od virusa i bakterija!

0 pregleda/dan | Objavljeno: 06.03.2013. 14:18

Primjenom antibiotika i kemijskih baktericida, u obliku sredstava za dezinfekciju i antiseptika, bakterije i virusi svakodnevno mutiraju, postaju sve otporniji a time i opasniji za Vaše zdravlje.
Sada Vam je dostupan proizvod sastavljen od 100% čistih i certificiranih eteričnih ulja visoke kvalitete koja pružaju zaštitu od virusa, bakterija i gljivica, neovisno o mutacijama i razvijanju otpornosti!

U laboratoriju Ljekarni Lipa osmislili smo sprej na bazi 10%-tne mješavine visokokvalitetnih kemotipiziranih eteričnih ulja, umiješanih u organski hidrolat lavande. Bogatog sastava širokog sprektra djelovanja, sadrži eterična ulja raznih biljaka čije je djelovanje znanstveno dokazano:

Čajevac – djeluje protiv velikog broja bakterija, virusa i gljivica, te se koristi za liječenje akni, prhuti, afti, gingivitisa, svih oblika kožnih, dišnih, urogenitalnih i crijevnih infekcija. Zbog svojeg snažnog antimikrobnog djelovanja izvrstan je izbor za dezinfekciju prostora.
Čempres – ima antireumatsko i antiseptičko svojstvo, sprječava prekomjerno znojenje, potiče cirkulaciju, te se upotrebljava kod bolnih i proširenih vena, hemeroida, te kao spasmolitik. U znanstvenim istraživanjima zapažena je učinkovita antimikrobna aktivnost.
Eukaliptus – jedno od najsnažnijih eteričnih ulja protuupalnog i protuvirusnog djelovanja, otklanja čak 70% mikroba u zraku. Koristi se za spuštanje tjelesne temperature, preventivno kod gripe i prehlade, za inhalaciju kod problema gornjih dišnih organa. Ublažava kašalj, te potiče imunitet. Navedenim djelovanjem zaslužio je vodeće mjesto u Aromaeliksir spreju.
Klinčićevac - snažan antiseptik, djeluje antivirusno, antibakterijski i protugljivično, ublažava smetnje dišnog sustava (bronhitis), infekcije, artritis (blagi analgetik), probleme s probavom, te zbog svog blagog anestetskog djelovanja ublažava upalne procese u usnoj šupljini.
Lavanda – svoje mjesto u Aromaeliksir spreju zaslužila je svojim umirujućim i relaksirajućim djelovanjem kod bolnih i upaljenih stanja. Također je odličan antiseptik, a djeluje izvanredno kod problema s kožom: akne, ćelavost, rane, opekotine, ekcemi, ožiljci gdje djeluje regenerativno.
Metvica - ugodnog, osvežavajućeg mirisa, ublažava bol i hladi, preporučuje se kod mučnine, probavnih smetnji, a zahvaljujući svojem protuupalnom djelovanju olakšava prehladu i virozu, upalu dišnih organa, olakšava disanje, kao i bolove reumatizma, mišića, zgolobva, glavobolja i migrena. Nudi olakšanje i trenutno osvježenje.
Palmaroza – izrazito anibakterijsko djelovanje, kao i protiv gljivica i crijevnih napasnika. Upotrebljava se kod upaljene mladenačke kože jer regulira lučenje sebuma, kao I u pripravcima za njegu strija, ožiljaka, bora. Lagana cvjetna aroma stvara ugodnu atmosferu i pomaže u održavanju bistrine misli.
Ružmarin - deluje antimikrobno i antibakterijsko, ublažava kašalj, olakšava disanje, stimulira limfni sustav, potiče izmjenu tvari u tkivima, ublažava bolove u mišićima i zglobovima, zbog pojačanja cirkulacije eterično ulje ružmarina deluje na rast kose, te se koristi u preparatima za celulit.

Aromaeliksir je praktičan i koristan preparat u obliku spreja u količini od 50ml.
Djeluje preventivno čisteći prostor, spriječava prenošenje virusa i bakterija koje zaražene osobe kašljanjem ili kihanjem ispuštaju u zrak, unosi ugodan miris u prostor, obnavlja stanice te djeluje stimulirajuće na živčani sustav, opušta ga i potiče koncentraciju te revitalizira i iscjeljuje organizam. Pogodan je za primjenu u domu, radnom prostoru kao i automobilu. Ne isključuje primjenu na koži kao antiseptik, antireumatik, za otklanjanje bolova i liječenje općenito, te za inhaliranje.
Primjenjuje se raspršivanjem u prostor ili po bilo kojoj površini koju želite dezinficirati.
Prije raspršivanja mješavinu obavezno promućkati!

Također je dostupan i u obliku koncentrirane mješavine 100% čistih eteričnih ulja u količini od 10 ml. Takvu mješavinu možete upotrijebiti u mirisnim lampama ili ukapati 5-10 kapi u tekućinu za dezinfekciju ruku, vodu za pranje poda, sanitetskih i ostalih površina, prašak za rublje ili jednosatvno inhalirati samostalno.

ljekarne-lipa.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI