OCIJENI
popust 20%

La Roche-Posay tjedan

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 02.10.2014. 11:55

OD 29.9. DO 4.10.2014. ZA VAS SMO PRIPREMILI 20% POPUSTA NA SVE LA ROCHE-POSAY PROIZVODE!

La Roche-Posay stručnjak je po pitanju njege kože kad je riječ o liječenju akni, rozaceje, atopije i ostalih patologija, svakodnevnoj i specifičnoj njezi kože, o korekciji i uljepšavanju.

Termalna voda La Roche-Posay kompleksni je spoj, a razlikuje se od ostalih termalnih voda po visokoj koncentraciji selena i jedinstvenoj kombinaciji minerala koji joj daju stoljećima poznata terapeutska svojstva. Smiruje, omekšava, djeluje protiv upala i slobodnih radikala, bori se protiv starenja kože i liječi neka upalna stanja kože.

La Roche-Posay proizvodi koriste minimalan broj sastojaka, spojevi aktivnih sastojaka su ograničeni, kompleksni spojevi se izbjegavaju, a mirisni sastojci ne sadrže tvari koje mogu uzrokovati alergiju.

Iskoristite tjedan pogodnosti u našoj ljekarni i dođite po svoj La Roche-Posay proizvod.

http://www.ljekarne-lipa.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=110:la-roche-posay-tjedan&catid=38:malesnica&Itemid=59

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI