OCIJENI
popust 15%

ALLERGOSAN, 01.12.-31.12., -15% OMNi-BiOTiC® 6 OMNi-BiOTiC® STRESS META-CARE® B-kompleks Caricol®

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 25.12.2022. 13:50

Posjetite nas u našim ljekarnama Lipa, Malešnica, Ivane Brlić Mažuranić 58 i Samoborska 115b u razdoblju od 01.12. – 31.12.2022. i ostvarite popust od 15% na odabrane proizvode Instituta Allergosan.

U mjesečnoj akciji za prosinac u središte pažnje stavljamo dodatke prehrani koji će pomoći bolje probaviti (blagdanski) stres, ali i sve što se nađe na blagdanskom stolu, stoga su na akciji:

OMNi-BiOTiC® 6
OMNi-BiOTiC® STRESS

META-CARE® B-kompleks

Caricol® & Caricol®-Gastro


Naše crijevne bakterije obavljaju zadaću od velike važnosti: stvaraju crijevnu barijeru koja štiti od stranih mikroorganizama, izbacuju toksine i otrove te proizvode vitalne tvari. Međutim, ove vrijedne bakterije mogu se eliminirati iz crijeva (između ostalog nezdravom prehranom, stresom i lijekovima), što rezultira pojavom neravnoteže – disbioze u crijevima.

Kao posljedica javlja se brže razmnožavanje stranih mikroorganizama, nemogućnost izbacivanja toksina, crijeva postaju troma, hranjive tvari ne mogu se apsorbirati u potpunosti, određena hrana više se ne može tolerirati. U ovakvim slučajevima prikladna je primjena visokoaktivnih crijevnih bakterija.

OMNi-BiOTiC® 6 sadrži 6 vodećih ključnih, visokoaktivnih bakterijskih sojeva koji naseljavaju crijeva od početka do kraja.


Postoje različite vrste stresa: Kratkotrajni, privremeni stres stavlja organizam u privremeno “alarmantno stanje”, od kojeg osoba spava bolje i organizam je uravnotežen.

S druge strane, ako je osoba izložena stresu kroz dulje vrijeme – bilo u poslu ili na privatnom planu – cijeli organizam je stavljen u stalno prisutno “alarmantno stanje”. Nedostatak odmora može rezultirati stalnim manjkom hormona jer ih konstantan stres troši. Posljedice mogu biti: poremećaji koncentracije, manjak energije, emocionalni poremećaji, poremećaji spavanja. Dugotrajan stres rezultira smanjenom cirkulacijom krvi unutarnjih organa: krvožilni i gastrointestinalni sustav su preopterećeni.

Kod 85% ljudi stres utječe na probavne organe: ako je naša probava slaba, površina naših crijeva postaje porozna i propusna i više ne može štititi naš organizam od toksina, patogena i alergena. U crijevima se aktiviraju upalne tvari, štetne crijevne bakterije mogu se neometano razmnožavati i više se ne osjećate dobro već oslabljeno.

Uz pomoć sinbiotika OMNi-BiOTiC® STRESS, koji sadrži korisne bakterijske sojeve uz dodatak vitamina B skupine, dobivate pravu potporu živcima – doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava, normalnoj psihološkoj funkciji i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

OMNi-BiOTiC® STRESS je dodatak prehrani koji sadrži mješavinu visokovrijednih crijevnih kultura bakterijskih sojeva ljudskog probavnog sustava sa sposobnošću razmnožavanja i odabrane vitamine B skupine.
Doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustva, normalnoj psihološkoj funkciji i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

OMNi-BiOTiC® STRESS sadrži 9 posebno odabranih, znanstveno provjerenih bakterijskih sojeva i odabranih vitamina B skupine koji doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustva, normalnoj psihološkoj funkciji i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.


Caricol®-Gastro je 100% prirodni proizvod biološke papaje i zobi. Predstavlja patentirani recept a prikladan je za trudnice i dojilje.

Caricol®- Gastro predstavlja pravu podršku iz prirode jer sadrži samo prirodne sastojke, i to 50% zobi iz biološkog uzgoja, 40% pripravka od papaje Caricol®, 10% biološkog koncentrata soka od štajerske jabuke.

Papaja je vrlo cijenjena zbog aktivnih supstanci koje sadrži i svog utjecaja na probavu. Radi se o vrlo lužnatom tropskom voću, a sadrži sve esencijalne aminokiseline, velike količine kalcija, magnezija, kalija, kao i esencijalne mase kiseline te bioflavonoide.

Zob je tradicionalno poznata kao pomagač kod tegoba probavnog sustava. Znanost je dokazala da tzv. avenantramidi, djelotvorni polifenoli koji se nalaze u zobi, pokazuju učinkovito protuupalno djelovanje.


U tropskim zemljama papaja je oduvijek cijenjena zbog svoje djelotvornosti na probavni sustav. Dokazano je da sadrži enzim papain koji razgrađuje bjelančevine, što je bitno za izlučivanje toksičnih supstanci iz crijeva.

Papaja je:

vrlo lužnata
bogata vitaminima i mineralima
sadrži enzim papain
poboljšava fermentaciju i probavljanje hrane
Caricol® je patentirani ekstrakt papaje iz biološkog uzgoja.
Upravo posebno patentiranim načinom proizvodnje potencira se proces fermentacije i transport hrane u crijeva.
Laboratorijske analize potvrđuju da Caricol® ima 4 puta veću enzimsku aktivnost od samog ploda papaje prije procesa proizvodnje.

Caricol® predstavlja pravu podršku iz prirode jer sadrži 94% biološki uzgojene papaje i 6% biološkog koncentrata soka od štajerske jabuke.

Caricol® ima 4 puta veću enzimsku aktivnost od samog ploda papaje prije proizvodnje.


Kompleks svih 8 vitamina B skupine s važnim fosfatidil serinom

Vitamini B skupine ispunjavaju široki raspon metaboličkih zadataka stoga su bitni za našu dobrobit. META-CARE® B-kompleks sadrži svih 8 vitamina B u njihovom biološki aktivnom obliku. To znači da su vitamini brzo i lako raspoloživi za razne metaboličke procese. Ova formulacija posebno je osmišljena uz dodatak fosfatidil serina, posebno prisutnog u mozgu.

Fosfatidil serin je prirodno prisutan spoj u našem tijelu, kao važan dio svih staničnih membrana. Osim toga, igra posebnu ulogu u prijenosu podražaja između živčanih stanica te je stoga odgovoran za obradu i prijenos informacija.

Ova formulacija sadrži i inozitol te kolin, koji su dugo bili dio skupine vitamina B, pod imenima B8 i B4, a koji ispunjavaju mnoge važne funkcije u tijelu.
Kako djeluje META-CARE®B-kompleks?
Za ciljanu opskrbu vitaminima B skupine
Kao podršku normalnom funkcioniranju živčanog sustava (vitamin B2, B6, B12, tiamin, niacin, biotin)
Za doprinos normalnoj psihološkoj funkciji (vitamin B1, B6, B12, niacin, biotin, folna kiselina)
Kao doprinos normalnim mentalnim performansama (pantotenska kiselina)
Idealan je kao potpora živčanom sustavu, osobito u vrijeme povećanog stresa.

https://ljekarne-lipa.hr/allergosan/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI