OCIJENI
popust 30%

MEDIPHARMA COSMETICS, 10.-19.02.2023., -30%

Akcija je završila

1 pregleda/dan | Objavljeno: 10.02.2023. 00:00

Posjetite nas u našim ljekarnama Lipa, Malešnica, Ivane Brlić Mažuranić 58 i Samoborska 115b u razdoblju od 10. – 19. u mjesecu i ostvarite popust od 30% na cjelokupnu liniju proizvoda Medipharma cosmetics.

Medipharma cosmetics obuhvaća liniju proizvoda s maslinovim uljem i liniju proizvoda za njegu s hyaluronom.


Hyaluron dnevna krema lagana njega

Hijaluronska kiselina je sastavni dio organizma koji se uslijed starenja i loših životnih navika s godinama smanjuje, a omogućuje elastičnost kože, čvrstoću i vlažnost.

Količina hijalurona već s 30 godina počinje opadati što se vidi na prvim borama koje se javljaju u području oko očiju i usana, a razlog tome je dubinska dehidracija.

Hyaluron dnevna lagana krema sadrži kompleks duo-hyaluron s hijaluronskom kiselinom farmaceutske kvalitete i hyaluron aktivni koncentrat koji nadoknađuje gubitak endogene hijaluronske kiseline i stimulira njezinu prirodnu proizvodnju.

Namijenjena je za njegu suhe i normalne kože.

Upotreba:

Kremu nanesite ujutro, nakon čišćenja lica na područje lica, vrata i dekoltea.

Može se koristiti kao podloga za make up.

Krema se brzo upija i dermatološki je ispitana.


Hyaluron micelarna voda za čišćenje lica

Micelarna voda koristi se za uklanjanje šminke, ali i za uklanjanje svih nečistoća s kože lica, vrata i dekoltea, ne iritira kožu i ne ostavljaju crvenilo. Idealna je za čišćenje kože kod osoba čija je koža osjetljiva, suha i sklona iritacijama. Nakon čišćenja, koža je osvježena i njegovana.
Hyaluron micelarna voda za čišćenje lica zahvaljujući micelarnoj tehnologiji učinkovito uklanja nečistoće i šminku.

Upotreba:
Nanesite micelarnu na pamučnu blazinicu ujutro i navečer te očistite lice, vrat i dekolte.

Nije potrebno ispirati.

Može se koristiti i na području oko očiju.

Tolerancija kože dermatološki je ispitana.


Olivenol noćna krema s ceramidima

Ceramidi su lipidi i njihov nedostatak u koži uzrokuje luštanje kože, suhoću, ekceme, crvenilo i akne. Pomažu u zaštiti tijela od onečišćenja, suhog zraka i negativnog utjecaja okoline.

Njegujte svoju kožu bogatom kremom za noćnu njegu s maslinovim uljem. Dodatno obogaćena ceramidima regenerira kožu tijekom noćne faze obnove. Vaša koža je ujutro mekana i podatna. Istovremeno štiti kožu od isušivanja i poboljšava njenu napetost i elastičnost.

Namijenjena je izrazito suhoj i osjetljivoj koži.

Upotreba:

Navečer nanijeti na temeljito očišćenu kožu lica vrata i dekoltea, te lagano utrljati. Tolerancija kože dermatološki je ispitana.

https://ljekarne-lipa.hr/18-02-27-02-2022-akcija-30-medipharma-cosmetics/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI