OCIJENI
popust 15%

Institut Allergosan - OmniBiotic metabolic, Caricol, Meta-Care selen, AKCIJA 01.01.-31.01.2022. -15%

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 28.01.2022. 06:25

Posjetite nas u našim ljekarnama Lipa, Malešnica, Ivane Brlić Mažuranić 58 i Samoborska 115b u razdoblju od 01.01. – 31.01.2022. i ostvarite popust od 15% na odabrane proizvode Instituta Allergosan.

Nakon blagdana, svi želimo kratki predah za svoj organizam nakon uživanja u hrani i piću, stoga naša akcija za siječanj donosi one dodatke prehrani koji mogu pružiti podršku u tome našim korisnicima.

Omni-biotic metabolic - sinbiotik, uravnotežuje omjer bakterija zaduženih za mršavljenje, naspram debljajućih. Posebno odabrani bakterijski sojevi zamjenjuju firmikute i ispravljaju neravnotežu u crijevima. Uz dovoljno tjelovježbe i niskokaloričnu, zdravu prehranu, ovo može biti potpora do željene tjelesne težine.

Caricol i Caricol gastro- pripravci od papaje, imaju pozitivan učinak na želudac i crijeva. Kliničkim studijama je dokazan širok spektar djelovanja pripravka Caricol kod različitih probavnih tegoba. Primjenjuje se jedna vrećica nakon glavnog jela, a fokus mu je na crijevima. Caricol-gastro uzima se 2 puta dnevno prije glavnog obroka ili između obroka, a fokus mu je na želucu.

Meta-care selen - uz selen, sadrži i ekstrakt ječmene trave što dodatno detoksicira organizam. Jedna od najvažnijih funkcija selena je podupiranje stanične obrane tijela. Meta-care selen doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa, održavanju zdrave kose i noktiju, pruža potporu dobro funkcionirajućeg imunosnog sustava te se koristi za podršku normalnoj funkciji štitnjače.

Vaše ljekarne Lipa, već 25 godina s Vama!

https://ljekarne-lipa.hr

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI