OCIJENI

PIP PROMOTIVNA AKCIJA

1 pregleda/dan | Objavljeno: 11.04.2011. 14:00

PIP d.o.o., kao odgovorno i inovativno društvo specijalizirano za pčelarstvo, svoj već do sada bogati asortiman pčelinjih proizvoda - sirupi, pastile, kapi, sprejevi - obogatili su još jednim proizvodom na bazi propolisa - Dermapip kremom, za njegu i obnovu osjetljive, suhe, upaljene i oštećene kože, koja vlaži suhu i potiče zacjeljivanje oštećene kože, smiruje crvenilo i upaljenost, usporava starenje kože, te se posebno preporuča: nakon depilacije i brijanja, manjih opekotina - posebno uzrokovanih sunčanjem, manjih ogrebotina, za grubu kožu lakta i stopala, lišaja te za njegu ruku.
Zbog prirodnog sastava Dermapip kremu preporučamo trudnicama, bebama, djeci i odraslima. Upotrebljava se više puta dnevno laganim utrljavanjem.

Dođite u našu ljekarnu Lipa po svoj gratis uzorak, upoznajte se s ostalim proizvodima koje nudi PIP linija za očuvanje zdravlja na prirodan način, te ostvarite 10% popusta pri kupnji jednog od proizvoda iz Farmakol linije.

Akcija traje od 18.-23.04.2011.

Nativni pročišćeni propolis standardiziran na flavonoide:

Brojni čimbenici kao što su sastav vegetacije, uzgoj pčela, način skupljanja, uvjeti čuvanja te postupak ekstrakcije mogu utjecati na kakvoću (udio flavonoida), a time i na terapijsku vrijednost propolisa i njegovih pripravaka. Nove analitičke metode omogućavaju standardizaciju propolisa na sastav farmakoloških tvari - flavonoida, pa se nativni (izvorni) propolis pročišćava, selektira, analizira i standardizira. Kemijska karakterizacija i standardizacija propolisa preduvjeti su njegove buduće primjene u suvremenoj medicini.
Standardizacija propolisa, odnosno standardizacija količine djelatnih tvari - flavonoida u propolisu i njegovih pripravaka je podloga za istraživanje te razvoj i proizvodnju proizvoda robne marke Farmakol.
Zato, postupno, treba napustiti deklariranje propolisa; „nativni propolis“ (jer sadrži i preko 50% voska i ostalih primjesa) i „..% suhe tvari“. Bitna je standardizirana količina, analizom potvrđena, flavonoida u finalnom proizvodu.

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI