OCIJENI
popust 20%

Bioderma HYDRABIO i PIGMENTBIO, 24.03.- 31.03.2023.,-20%

Akcija je završila

1 pregleda/dan | Objavljeno: 24.03.2023. 00:00

Posjetite nas u našim ljekarnama Lipa, Malešnica, Ivane Brlić Mažuranić 58 i Samoborska 115b u razdoblju od 25.03. – 31.03.2023. i ostvarite popust od 20% na liniju proizvoda Pigmentbio i Hydrabio od Bioderme.

PIGMENTBIO
Melazma, hiperpigmentacija ili staračke pjege… Kako se možete riješiti tamnih mrlja čak i ako imate osjetljivu kožu?

BIODERMA rješenje: Pigmentbio, linija prilagođena koži sklonoj hiperpigmentaciji na licu ili tijelu s asortimanom proizvoda koji pomažu u uklanjanju tamnih mrlja od čišćenja do proizvoda za njegu… Odaberite svoju rutinu njege kože!

HYDRABIO
Svi tipovi kože (suha, masna, kombinirana) mogu imati problema s dehidracijom. Nedostatak vode čini kožu zategnutom, a koža postaje suhoparna. BIODERMA rješenje: Hydrabio, linija posvećena dehidriranoj koži koja nudi proizvode namijenjene higijeni do proizvoda za njegu kože. Specifična sredstva za čišćenje za dehidriranu kožu (micelarna voda i mlijeko), serum za hidrataciju, perfektor kože, bogata krema i umirujuće maglice … Odaberite rutinu prilagođenu Vašoj koži!

https://ljekarne-lipa.hr/do-26-05-2022-akcija-20-bioderma-pigmentbio/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI