OCIJENI

FITOTERAPIJA - Najstarija i najpopularnija metoda liječenja

Još od samih početaka čovjek pokušava produžiti svoj životni vijek. Na razne načine nastojalo se sačuvati zdravlje te izliječiti od bolesti. Rješenja su se tražila u prirodi koja nas okružuje, stoga  jedan od najpopularnijih načina je korištenje ljekovitog bilja, odnosno pripravaka od ljekovitog bilja.

Riječ je o fitoterapiji, najstarijoj metodi liječenja, koja je danas dio znanstvene medicine kao osnova za očuvanje zdravlja te dodatna mogućnost prevencije i liječenja blažih oblika bolesti. Naime, mnoga znanstvena i klinička istraživanja dokazala su djelotvornost i neškodljivost fitoterapije te opravdala njezinu stoljetnu uporabu u narodnoj medicini.

Ako se ljekovito bilje priprema na ispravan načina, nema neželjenih učinaka, već pozitivnih po zdravlje. Tako u organizam unosimo mnoge aktivne tvari poput vitamina, minerala, proteina, eteričnih ulja i prirodnih antioksidansa, što dovodi do jačanja organizma i izbacivanja štetnih tvari.

Važno je naglasiti kako fitoterapijom se ne mogu liječiti sve bolesti te je njezino djelovanje  sporo. No, strpljenje se isplati jer pomoću ove metode ostvarit ćete željene rezultate po vaše zdravlje. U današnje vrijeme, ljekovito bilje pojavljuje se u različitim farmaceutskim oblicima poput sirupa, kapsula, tableta, ulja i kapi.

Kod odabira proizvoda treba obratiti pažnju na kvalitetu te definiranu dozu aktivnih tvari. Fitoterapeutski proizvodi koji garantiraju sve navedeno kriju se pod nazivom Soria Natural. Riječ je o jednoj od vodećih europskoj tvrtki u području fitoterapije koja je prva provela istraživanje temeljeno na određivanju količine aktivnih sastojaka u ljekovitom bilju i izračunavanju djelotvorne dnevne doze.

Stoga, današnja farmaceutska društva svoje proizvode temelje i predstavljaju prema ovom  istraživanju. Soria natural koristi isključivo najmoderniju tehnologiju kako bi dobili izrazito djelotvorne proizvode.

Soria Natural proizvode potražite u Ljekarni Lipa, koja sadrži široku ponudu ljekovitih pripravaka, čiju kvalitetu jamče ustanove za poboljšanje života i ljudskog zdravlja. Sve dodatne informacije potražite na adresi Samoborska cesta 107 a.


.

OCIJENI