OCIJENI
popust 15%

ALLERGOSAN, 01.06.-30.06., -15% Omni-biotic Power, Meta-care Magnezij

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 26.06.2022. 16:10

Posjetite nas u našim ljekarnama Lipa, Malešnica, Ivane Brlić Mažuranić 58 i Samoborska 115b u razdoblju od 01.06. – 30.06.2022. i ostvarite popust od 15% na odabrane proizvode Instituta Allergosan.

OMNi-BiOTiC® POWER. Radi se o jednom moćnom sinbiotiku, kako mu i samo ime kaže. Sadrži 6 ljudskih bakterijskih sojeva provjerenih kliničkim studijama uz dodatak organskog, za tijelo visoko bioraspoloživog magnezija koji smanjuje umor i iscrpljenost. Dodatno, studijama je dokazano da OMNi-BiOTiC® POWER smanjuje osjetljivost na infekcije 2,2 puta, a svojim djelovanjem pruža podršku kod preboljenja infekcija.

Savjetuje se i sportašima i rekreativcima kojima je tijelo izloženo stalnom naporu, ali i općenito svima koji pate od iscrpljenosti različitog uzroka.

Uz njega je na akciji i META-CARE® Magnezij Plus, koji sadrži magnezijev bisglicinat koji se vrlo dobro apsorbira. Nadopunjen je vitaminom D (100% preporučenog dnevnog unosa), a sadrži i klinički ispitani ekstrakt manga, koji je poznat po svojim antioksidativnim i protuupalnim svojstvima, koji će podržati djelovanje sinbiotika OMNi-BiOTiC® POWER, ali je djelotvoran i kao samostalan dodatak prehrani.

ljekarne-lipa.hr/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI