Adresa: Ilica 343
10000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 3751 455 01 3751 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://happyfloor-zagreb.com

Radno vrijeme

:
pon-pet: 10-18
sub: 9.30-13
Djelatnosti: Podne i zidne obloge
Interijer, eksterijer
Ključne riječi: parketi - egzotični parketi - decking - seljački pod - laminati - brušenje parketa - montaža parketa - postava parketa - vodootporni laminati - podovi za apartmane - laminati za urede - lakovi za parkete - pallmann - gotovi lakirani parketi - parketi za podno grijanje - parketi za kupaone - dvoslojni parketi - troslojni parketi - ekskluzivni parketi
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O NAMA

Happyfloor studio podova - Nadahnuti prirodom i stvoreni za sretan život!

Happyfloor - salon parketa i ostalih podova u svom programu nudi najbolje od hrvatskih i europskih proizvođača.
Imamo preko 500 vrsta parketa i ostalih vrsta podova, velik lager i velika količina spremna za isporuku u vrlo kratkom roku.
Poseban naglasak na parketima od hrasta (gotovi hrastovi parketi, dvoslojni i troslojni parketi,  seljački podovi, masivni nelakirani parketi, bambus parketi, bajcani i uljani, preko 30 vrsta egzotičnih parketa).

Happyfloor nastaje kao plod višegodišnjeg iskustva u radu s drvom i drvnim proizvodima. Jednostavno volimo drvo, zbog svih zadovoljstva i mogućnosti koje nam ono pruža u svakodnevnom životu i uređenju životnog prostora.

Naša osnovna misija je kupcima ponuditi drugačiji pristup već kod prvog kontakta. Prije svega to se odnosi na stručno vođenje kroz asortiman – pažljivo saslušati želje i potrebe svakog kupca te zajedno s njim odabrati najadekvatniji pod za životni ili poslovni prostor. Ako je potrebno proanalizirati tehničke karakteristike, održavanje, dugovječnost poda i ostalo.

Naša osnovna ponuda:
 - parketi (gotovi dvoslojni i troslojni)
 - egzotični i ekskluzivni parketi
 - rustic parketi i seljački podovi
 - parketi za sportske i industrijske namjene
 - decking obloge – za terase i wellness prostore
 - laminati (Made in Germany), više od 400 dekora u debljinama 7-14 mm
 - pluto podne obloge
 - vinyl podne obloge
 - proizvodi za njegu i održavanje podova 

Naše usluge:
 - stručno savjetovanje u našem prodajnom ili po potrebi i u Vašem prostoru
 - besplatna dostava
 - profesionalna postava parketa i ostalih podova uz najkvalitetnije materijale i garanciju

Nudimo individualni pristup svakom klijentu. Osim stručnog vođenja od početka do kraja projekta, imperativ nam je ljubaznost i strpljivost kao jedan od osnovnih uvjeta za kvalitetan partnerski odnos.

Ako ne znate kako i gdje početi tražiti najbolji pod za Vas, obratite nam se i naš projektant će doći u Vaš prostor i zajedno s Vama naći najbolje rješenje.
Naš izbor je vrlo velik, puno stilova i dekora, završnih obrada i formata prilagodljivih mogućnosti, tako da možete biti sigurni kako ćete zadovoljiti Vaš osobni stil i naći nešto posebno za Vaš prostor.

Našu ponudu prilagođavamo specifičnim zahtjevima svakog kupca. Mi smo Vaša desna ruka u realizaciji ideja za opremanje Vašeg doma ili poslovnog prostora.

Obratite nam se s povjerenjem!

Vama na usluzi:
Happyfloor - prodajni centar parketa i podova - Ilica 343, Zagreb - 01 3751 455 ili 098 348 085

info@happyfloor-zagreb.com
www.happyfloor-zagreb.com

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3751 455 01 3751 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.