OCIJENI

Stručne konzultacije pri odabiru vašeg poda

Objavljeno: 20.2.2023. 8:56

Podovi koje odaberete za svoj dom jedan su od najvažnijih dijelova vaše odluke o uređenju doma, a savjetovanje o dizajnu i odabiru poda prepustite nama. Bilo da za podove, želite parket ili ostale vrste podova poput laminata, vinyla, pluta, WPC terasa, imamo pravo rješenje za vas.

Što su stručne konzultacije?

Stručne konzultacije o podovima su sastanak s profesionalnim stručnjakom za podove koji će vam
pomoći odabrati pravu vrstu podova za vaš dom. Tijekom konzultacija, stručnjak će procijeniti vaše
potrebe, preferencije i budžet kako bi odredio koja opcija podova vam najviše odgovara. Oni će uzeti u obzir čimbenike kao što su promet, aktivnost kućnih ljubimaca, izloženost sunčevoj svjetlosti i razina vlage u vašem domu kako bi vam pomogli da donesete informiranu odluku.

Konzultacije vam pomažu da definirate svoj stil

Stručno savjetovanje o odabiru podova pomoći će vam da otkrijete svoje potrebe i prave proizvode za svaku sobu. Naši profesionalci imaju veliko znanje o proizvodima i mogu vam pomoći da odaberete proizvod ili proizvode koji će pružiti najbolje rješenje, na temelju vaših životnih potreba. Možemo dati preporuke kako uklopiti vaš novi pod u vaš postojeći prostor, a da i dalje odražava vaš stil.

Dobivanje profesionalnog savjeta u vašem projektu preuređenja doma može vam uvelike olakšati život i proces preuređenja učiniti znatno manje stresnim. Nemojte se bojati postavljati pitanja, donositi fotografije, donositi stvari za inspiraciju i slično. Na nama je da vam pomognemo da sve to spojite u smislenu cjelinu.

Planiranje novog stambenog ili poslovnog projekta preuređenja zahtijeva donošenje raznih odluka. Neki od njih se uglavnom odnose na estetiku, kao na primjer koja će boja najbolje nadopuniti novi pod koji ide u vašu spavaću sobu, dnevni boravak, kuhinju ili hodnik. Ostale odluke prvenstveno će se odnositi na proizvode, kao na primjer koji će podni proizvod najbolje izdržati normalno trošenje od kontinuiranog hodanja. Mnoge od vaših odluka također će biti povezane i s vašim budžetom stoga itekako uzimamo i to u obzir.

Želimo biti sigurni da imate najbolje znanje, usluge i mogućnosti proizvoda kako biste dizajnirali prostor koji je jedinstven kao vi i vaša obitelj. Pobrinut ćemo se da vaš dom odgovara vašem stilu i potrebama.

Nemojte se mučiti sa svojim projektom preuređenja, potražite savjetovanje od naših stručnjaka u
Happyfloor- Zagreb! Mi vam u svom programu nudimo najbolje od hrvatskih i europskih proizvođača.

U ponudi imamo više od 500 vrsta parketa i ostalih vrsta podova. Naše velike količine su spremne za isporuku u jako kratkom roku.

Ono što ističemo je upravo naš individualan pristup kupcima. Osim savjetovanja dajemo vam i stručno vođenje kroz asortiman – pažljivo saslušavamo sve Vaše želje vezano uz preuređenje koje radite te profesionalno vam pomažemo odabrati najadekvatniji pod za životni ili poslovni prostor. Uvijek se možete uzdati da ćemo znati sve tehničke karakteristike, činjenice vezane uz održavanje poda te koliko je njegovo trajanje. Nećemo uljepšavati situaciju samo kako bismo pod prodali, od nas možete očekivati točne informacije o svakoj varijanti poda koju nudimo u asortimanu!

Što obuhvaća savjetovanje o odabiru poda? Zatražite stručne konzultacije i dobit ćete odgovore na sva vaša pitanja. Pronađite nas u Ilici 343 u Zagrebu i iskusite najbolje moguće savjetovanje pri odabiru vašeg novog poda!

OCIJENI