OCIJENI

Zašto odabrati seljački pod kod uređenja prostora?

Objavljeno: 23.9.2020. 8:22

Svi želimo dom urediti s maksimalno kvalitetnim proizvodima i uslugama uz optimalnu cijenu. Stvaranje i uređenje doma čini osnovu kod stvaranja skladnog ambijenta i sretnih uspomena.

Pri tome, nitko nije zadovoljan u svom domu ako su primjerice, oštećene instalacije, ili je velika vlaga, ili pak pod ne odražava kvalitetu, a time ni ne ispunjava svoju ulogu.

Kada govorimo o kvaliteti poda, svakako se ovdje ističe seljački pod. Seljački pod u osnovi dolazi u većim dimenzijama nego klasični parket te daje izgled rustikalnih podova s mogućim modernim obradama.

              

Tako seljački pod odražava kvalitetu i luksuzan dizajn, ali i pruža mogućnost brojnih kreativnih obrada (brušenje, ručno četkanje ili hoblanje). Moguće su promjene boje koje mogu naglasiti ljepotu prirodnog materijala, dok primjerice, klasični parket dopušta samo obradu, odnosno lakiranje mat ili sjajnim lakom. Također, kod višeslojnog seljačkog poda se ne morate brinuti oko podnog grijanja jer je podno grijanje moguće uz pridržavanje određenih tehničkih smjernica.

                    
 
Višeslojni pod generalno ima veću stabilnost, postojan je dugi niz godina, a pukotine i razmaci među letvicama su puno rjeđi nego kod masivnih podova jer je takva vrsta parketa konstrukcijski stabilnija do 60% u odnosu na masivne parkete koji su vrlo nestabilni u većem formatu daske.

U Happyflooru, prodajnom salonu podova sa sjedištem u Zagrebu, možete pronaći uistinu veliki izbor različitih vrsta podova. Od seljačkih podova imaju NATUR DESIGN i RUSTIC VINTAGE DESIGN kategorije seljačkih podova s velikim izborom boja i drva, koji će vašem domu dati dašak luksuza i estetike. Osim toga, u Happyflooru vam osiguravaju stručno savjetovanje i izmjeru, dostavu, postavu uz garanciju, ali i restauraciju postojećih parketa, sadržavajući sve usluge na jednom mjestu.

OCIJENI