OCIJENI

Zašto biste trebali izabrati HAPPYFLOOR?

Objavljeno: 9.12.2021. 10:40

Odabir pravog poda za vaš dom može imati veliki utjecaj i dramatično promijeniti način na koji vaša nekretnina izgleda i kako se osjeća kad god netko u nju uđe.  Promjena podova jednom u svakih šest mjeseci nije ekonomski isplativa stoga dobro razmislite što vam treba. 

Kako bi si olakšali izbor pri kupovini obratite pozornost na sljedeće stvari:

  1. Prostor - veličina, oblik i osvjetljenje sobe je svakako među najbitnijim segmentima na koje treba obratiti pažnju kako bi se pod uklopio u njega. 
  2. Stil - odabir pravog stila podnih obloga za vašu nekretninu uvelike će ovisiti o osobnom izboru, ali osiguravanje da se uklapa s postojećim predmetima svakako je nešto što ćete morati imati na umu kada sužavate svoj izbor. 
  3. Praktičnost - obratite pozornost na funkciju prostorije. Kuhinje će često naići na prolijevanje i mrlje pa će vam trebati nešto što je i otporno i lako se čisti. Slično, kupaonice moraju imati podove koji će podnijeti stalnu razinu vlage koja je povezana s njima.
  4.  Vrsta - pločice, vinil, drvo i tepih su svakako najčešći izbor. Nakon što donesete odluku o vrsti poda, morat ćete odabrati podvrstu. Npr. ako vam se sviđa ideja o drvenim podovima u vašem domu, želite li podove od punog drveta, parket od tvrdog drveta, staromodne ploče ili, možda, imitaciju vinila s efektom drveta?
  5.  Proračun - poznavanje vašeg proračuna je bitno, no pridržavanje istog vjerojatno još važnije. Razmislite koliko možete potrošiti i ostanite unutar svojih mogućnosti.
  6. Profesionalna instalacija ili uradi sam? - Iako se može činiti kao jednostavan posao, postavljanje podova zapravo je sve samo ne. Međutim, ako se ipak odlučite sami pokušati, odabir prave vrste poda pomoći će vam da to uspješno obavite. Projektirani i laminatni podovi općenito se smatraju najjednostavnijim vrstama za amaterske radnje, stoga se pokušajte držati njih ako možete. Međutim, trebat će vam određeni alati, pa bi trebali točno utvrditi koliko ćete uštedjeti ako to učinite sami. 
  7. Održavanje - otporne vrste, kao što su vinilne ploče i laminatni podovi, zahtijevaju vrlo malo održavanja. Brza runda brisanja s vremena na vrijeme će ih zadržati kao nove.  

Odabir pravog poda za vaš dom može biti izvrstan način da nekretnini date novi život.  Ako ne znate kako i gdje započeti s potragom, najbolje se obratiti iskusnom timu Happyfloor studija. Stručno vođenje kroz asortiman, pažljivo slušanje želja i potreba uvelike će olakšati i ubrzati kupovinu. Nude preko 450 vrsta parketa i ostalih podova, veliki lager i veliku količinu spremnu za isporuku u vrlo kratkom roku. Na njihovoj web stranici pregledajte najbolje što nude hrvatski i europski proizvođači. Pronaći ih možete u Ilici 343 u Zagrebu i iskusite drugačiji, individualni  pristup .


OCIJENI