OCIJENI

Uređenje interijera u kojem živimo mnogima predstavlja veliki problem

Objavljeno: 7.2.2023. 12:21

Uređenje interijera u kojem živimo mnogima predstavlja veliki problem. Počevši od velikih do malih uređenja. Velika uređenja svakako podrazumijevaju postavljanje parketa. Izbor parketa nije jednostavan proces. Najvažnije je pronaći kvalitetan, a opet oku ugodan parket.

Postoje razne vrste parketa, ali želite li se vratiti u prošlost seljački parket idealno je rješenje.Odabirom ovog parketa unosite vječni duh starine u Vaš dom.  Rustikalni parket je trend u uređenju interijera već godinama i to s vrlo dobrim razlogom. Sitne nesavršenosti takvih podova stvaraju dodatan karakter i toplinu u svakom interijeru, ali i neprolaznu ljepotu i šarm drva. Rustikalni podovi se također iznenađujuće dobro nadopunjuju s ostalim stilovima uređenja doma i daju upečatljivu protutežu modernim dekorima i namještaju. Rustikalni ili seljački pod pun je uzbuđenja i snažnog karaktera zahvaljujući varijaciji boja, čestim čvorovima različitih veličina i svim onim prirodnim komponentama koje čine drvo tako plemenitim stanovnikom ove naše Zemlje.Uz rustikalni pod svakako ne treba zanemariti i parkete koji se postavljaju prilikom korištenja podnog grijanja.  Drvena podloga može biti adekvatna za podno grijanje pod uvjetom da je osigurana odgovarajuća prirodna vlažnost drva. U svakom mogućem smislu kod električnog podnog grijanja sve je apsolutno sigurno, ako i dođe do nekih kvarova minimalnim zahvatima na podu oni se mogu otkloniti, a u usporedbi s vodenim podnim grijanjem riječ je o znatno jeftinijem i efikasnijem sistemu bez posebnog održavanja.  

Želite li uvijek biti spremni za niske temperature obratite se Happyfloor studio podova. U svojoj ponudi imaju preko 450 vrsta parketa i ostalih podova, među kojima su i egzotični i ekskluzivni parketi izrađeni iz više od 30 vrsta drveta, rustic parketi i seljački podovi, parketi za sportske i industrijske namjene, decking obloge, laminati, pluto, kožne i vinyl podne obloge.


Uz individualni pristup svakom klijentu, svoju ponudu prilagođavaju specifičnim zahtjevima svakog kupca pa ako ne znate kako i gdje početi tražiti najbolji pod, obratite se u Happyfloor studio u Ilici 343 i njihov dizajner će doći u svačiji prostor i s klijentom pronaći najbolje rješenje. Happyfloor je vaša desna ruka u realizaciji ideja za opremanje vašeg doma ili poslovnog prostora.

OCIJENI