OCIJENI

Vodootporni laminati - Made in Germany - Novo na tržištu!

Objavljeno: 10.1.2023. 12:48

Ukoliko imate prostor koji je vlažan ili pod utjecajem vode, happyfloor ima odlično i dugotrajno rješenje za Vas!

Zahvaljujući modernim tehnologijama na tržištu postoji 100% VODOOTPORNI LAMINAT. 
Aqua+ laminat ima jedinstvenu kvalitetu i može se upotrebljavati za oblaganje najzahtjevnijih rezidencijalnih i poslovnih objekata. U stambenim prostorima posebno je pogodan za postavljanje u kuhinje, kupaonice, praonice, podrume ali i u  sve ostale prostorije koje su pod povećanim opterećenjem jer je puno otporniji na habanje i grebanje. Otporan je na paru, vodu i vlagu. Nakon puno godina upotrebe ostaje u prvobitnom izgledu, ne gubi početni izgled i ne izgleda istrošeno. Tiši je od klasičnog laminata i puno otporniji na udarce.

Laminat Aqua+ je posebno preporučljiv za sve vrste poslovnih prostora, ureda, restorana, kafića, fitness objekata, banaka, hotela, beauty centara, frizerskih salona, medicinskih ustanova, wellness centara, svugdje gdje je povećano korištenje. Klasa AC4, za visoka opterećenja.

Aqua+ laminat se može čistiti na mokri način svim uobičajenim sredstvima što ga čini posebno higijenskim i jednostavnim za održavanje. Ima antibakterijski premaz i pogodan je osobama sklonim alergijama. Ekološki je proizvod i bez štetnih spojeva poput formaldehida ili PCP. Može se u potpunosti reciklirati.

Velik izbor dekora. Tvornička garancija 20 godina.

Za sve ostale informacije o ovom izvrsnom, praktičnom i lijepom proizvodu slobodno nas kontaktirajte.

Više informacija potražite na našoj web stranici.


OCIJENI