OCIJENI
popust 10%

Thich Nhat Hanh UMIJEĆE KOMUNICIRANJA

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 20.06.2016. 10:21

Redovna cijena: 75,00 kn
Internet cijena: 67,50 kn
Uštedjeli ste: 7,50 kn

Opis
I dok svi znamo čitati i pisati, većina nas nije savladala umijeće stvarnog razgovora, kao ni smirivanja našeg uma i otvaranja srca drugim ljudima. Jedan od najcjenjenijih duhovnih učitelja na svijetu, Thich Nhat Hanh, u ovom nas inspirativnom, ali i praktičnom vodiču poučava kako ovladati umijećem komuniciranja, bilo da komuniciramo osobno ili pomoću modernih tehnologija. Komuniciranje je jedna od najvažnijih vještina koja može umanjiti patnju i frustracije na osobnoj, ali i svjetskoj razini te trajno izmijeniti naš doživljaj svijeta kao i utjecaj koji na njega imamo. Rijetki su oni koji nas u tome mogu bolje podučiti od velikog Thich Nhat Hahna.

Thich Nhat Hanh je vijetnamski zen učitelj i budistički redovnik, pjesnik, učenjak i mirovni aktivist kojeg je dr. Martin Luther King nominirao za Nobelovu nagradu. Autor je brojnih uspješnih knjiga poput bestselera Mir je svaki korak i Umijeće moći. Hanh živi u Plum Villageu, svom meditacijskom centru u Francuskoj, te diljem svijeta vodi tečajeve umijeća svjesnog življenja.

http://www.dominovic.hr/Artikl/UMIJECE-KOMUNICIRANJA.html?q=cGdcMTQ5LHByXDY4Mzk1

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI